BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Huddinge

Rådsvägen 3A, 2tr!

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • 2.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Populär adress - Centrum nära - Låg avgift - Trygg förening
Välkommen till denna ljusa, fina och centrumnära lägenhet med låg avgift belägen vid Kvarnbergsplan där ni finner matbutiker, goda kommunikationer och övrig service. Lägenheten är mycket välplanerad på hela 65 kvm.

Brf Tomtbergaskolan 5 
är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 20 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen är lågt belånad med mycket god ekonomi.

Och så läget! Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt i en populär gata och solid förening. I Huddinge centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Coop, Hemköp, H&M, Kicks, bibliotek, bokhandel, gym, apotek, kafé, restauranger m.m. Huddinge är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp.Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och pendeltåg, till T-Centralen tar det cirka 15 minuter med pendeln. 

Varmt välkommen till Rådsvägen 3A!
- Lågt belånad förening med god ekonomi.
- Låg avgift (Värme, VA, kabel-TV (grundutbud).
- Stor balkong i söderläge.
- Våning 2 av 3.
- Stambytt 2011
- Tvättstuga i källaren.
- Lättmöblerade rum.
- Optimal planlösning.
- Ett stenkast från Huddinge Centrum med dess kommunikationer och serviceutbud (distans 1.5km). Se vidare i annonsen under länken Huddinge centrum.
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Bra med förvaringsutrymmen.
- Luftigt badrum med tvättmaskin.
- Vindsförråd följer med bostaden
- Vacker innergård med grill att nyttja.
- Föreningen disponerar även 18 st p-platser avgiftsfritt.
- Gemensamma utrymmen: cykelförråd, soprum/ barnvagnsförråd, tvättstuga och innergård med grillmöjligheter.
- Fantastiska naturnära promenadstråk alternativt joggingtur och på gångavstånd ligger sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer som rådsparken (park med grönområde, lekpark och "djurgård"), Huddingehallen (simhall, gym samt idrottshall), Tomtbergahallen (idrottshall), ICA, Tobaksaffär, Pizzeria, Café, Hårfrisörer samt Tandläkare mm. (se vidare i annonsen under länken Huddinge centrum).

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Här finns goda förvaringsytor via avhängning och två garderober. 

Vardagsrum – Insynsfritt och rikligt med ljusinsläpp
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens stora balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Original stavparkettgolv i mycket bra skick.

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har bästa solläge finns det plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Charmigt original kök med diskmaskin
Köket har mycket god förvaring bakom vita köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsytor med vitt kakel ovanför bänkytan. Köksutrustningen består av hela kyl och frys, diskmaskin, spis med häll och spisfläkt. Köket har en matplatsdel för 4-5 personer. 

Sovrum – Stort med goda förvaringsmöjligheter.
Här finns det ett stort fönsterpartier som ger rikligt med ljus. Rummet är väldigt luftigt och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och garderober. Nymålade väggar och fint trä golv.

Duschrum & WC – Stambytt med fokus på funktion och komfort
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av WC, tvättmaskin, handfat, spegelskåp med belysning samt dusch med glasväggar. Belysning via taklampa.

Övrigt – Optimalt med förvaring
Vindförråd på ca 2-4 kvm.