BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Forsskålsgatan 10

  • 1.5 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En ljust strålande och charmerande 1,5-rum och kök med stora fönsterpartier som öppnar sig mot en lugn och grönskande gata i det eftertraktade området Hammarbyhöjden! Denna bostad är noggrant planerad och har ett strategiskt läge bara några kvarter bort från den livliga atmosfären på Södermalm och det omfattande utbudet vid Gullmarsplan och Globen.

Lägenheten badar i naturligt ljus genom de generösa fönstren som vetter åt två olika håll och erbjuder en öppen och social planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här skapas rymliga och inbjudande ytor där köksön fungerar som den centrala knutpunkten. Det finns tillräckligt med plats för en bekväm sittgrupp och ett matbord. 

I den här bostaden har du möjligheten att vakna upp till ljudet av fågelkvitter utanför ditt fönster, samtidigt som du har närheten till stadens pulserande liv. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med två rymliga garderober och yttligare förvaringslösningar för den som önskar. 

Här bor du på utmärkt läge med närhet till det mesta; Gullmarsplan, Södermalm, Avicii Arena och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede, Hammarby sjöstad och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink och Gullmarsplan är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Gullmarsplan är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. 

Välkommen in med ditt intresse redan idag!