BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jakobsberg

Mäldgränd 1

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 2.195.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset på Mäldgränd 1 finner vi denna välplanerade mini-trea med öppna ytor och generöst ljusinsläpp. Det smakfullt inredda köket med öppen planlösning till matplatsen och vardagsrum erbjuder både goda arbetsytor och förvaring bakom stilrena vita luckor. Rummet känns ljust och luftigt tack vare det stora fönsterpartiet samt det vitlaserade parkettgolvet som är genomgående i hela bostaden. 

Vidare har lägenheten ett rymligt sovrum med stort fönsterparti som skapar härlig ljusinsläpp. I anslutning till sovrummet finns ett rum som idag disponeras som klädkammare men tack vare dess storlek och fönster går det utmärkt att nyttja som kontor eller barnrum. Denna bostad erbjuder även en balkong av generös storlek där många kvällar kan spenderas i en trevlig loungegrupp. Den ljusa hallen erbjuder ytterligare förvaring bakom skjutdörrar och härifrån når vi det smakfulla badrummet med modern utrustning.

 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 - 2 sovrum. Föreningen Brf Parklinden i Söderdalen.

TV- och internetanslutning

TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.195.000 kr Utgångspris.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Allmänt

Brf parklinden i Söderdalen är byggda av JM och består av 129 välplanerade lägenheter om 1-4 rum och kök. Adresserna som omfattar föreningen är Mäldgränd 1+3, Mäldgatan 12+14, Malstensgränd 2. Kvarteret består av två bostadshus med 5-6 våningar samt souteräng och vind. Husen är lågenergihus och Svanenmärkta.

Föreningen har även cykelrum, föreningslokal och barnvagnsförråd. Mellan husen ligger en lummig och ljus innergård med utsikt mot parken.

Parkering

Bostadsrättsföreningen Parklinden delar på dessa 434 parkeringsplatser tillsammans med 8 andra föreningar. Totalt har Brf Parklinden 67 platser varav 2 MC platser som föreningen är ansvariga över. I dagsläget är alla platser uthyrda och vi har ett tjugotal som står i kön. För att skriva in sig i kön eller om man har allmänna frågor hör av dig till parkering@brfparklinden.se