BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 108

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 7.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma fyrarummare i eftertraktad förening. Lägenheten bjuder på ett badrum med smakfulla material och färgval samt en bastu från 2014. Generösa fönsterytor i kombination med öppna ytor och lättillgängliga rum skapar rymd och ger maximalt ljusinsläpp.

På fjärde våningen med utsikt mot den lugna innergården finner ni denna bostad som ligger helt insynsskyddat. Under sommarhalvåret avnjuter ni er lunch eller varför inte middag på balkongen som ligger i ostört, sydvästläge mot den härliga gården. Slå dig ned och njut av sol hela dagen fram till kväll! Den väl genomtänkta planlösningen gör att bostaden passar perfekt för stora familjen eller dig som är i behov av flertalet rum. Lägenheten har en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Ett fullutrustat kök med goda förvaringsluckor och ett lättmöblerat vardagsrum. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett rymligt  sovrum, därefter finner ni ytterligare två stora sovrum. Snyggt och stilrent badrum med tvättmaskin. Bostaden bjuder även på en gäst-wc.

Här bor du i ett centralt läge med direkt närhet till shopping i Ringen, caféer och restauranger vid Nytorget, T-bana och  busskommunikationer vid Skanstull och grönområden längs Årstaviken. En av Södermalms bästa föreningar med en stängd innergård med hela fyra stycken lekplatser. I föreningen finns även gym, gästlägenhet och festlokal. God ekonomi och garage i huset. Måste upplevas på plats!

- Balkong i sydvästläge mot den lugna innergården
- Genomgående fina trägolv
- Stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp
- Smakfullt badrum
- Bastu
- Gäst-wc
- Gym, gästlägenhet och festlokal
- Levande stadsdel
- Trivsamt läge med nära till både shopping, kommunikationer, promenadstråk och natur

Välkommen på visning!