BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Johanneshovsvägen 149

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.275.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna otroligt genomtänkta tvåa belägen i omtyckta Brf Mejeriet. Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns dessutom rymliga garderober med praktisk inredning som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Intill hallen erbjuds ett helkaklat badrum utrustat med dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetens sovrum har en stilren fondvägg och plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den platsbyggda garderobsväggen. Vardagsrummet är ljust med plats för soffa och tv-möbel. Fina fönster med vy mot föreningens innergård och skogen. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen om ca 5 kvm med förmiddagssol. I hela lägenheten är det enhetligt ekparkettgolv och ljusa väggar.

Vackert Vedumkök i ljus modern stil. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt ugn och mikro i arbetshöjd. Samtliga vitvaror från Siemens. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer.

- Välplanerad och ljus
- Hiss i huset
- Rymligt Vedumkök
- Platsbyggda garderober
- Välskött förening med garageplatser
- Föreningen äger marken
- Närhet till Globen
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Årsta torg inom bekvämt gångavstånd

Närhet till Årstatorg, Globen och Årstaskogen. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten kan du enkelt promenera till Årstaviken. Där finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla med närhet till Stockholm city.