BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll

Mariehällsvägen 30C

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • 3.900.000 kr / Accepterat pris
Värdera din bostad

Beskrivning

Bli den första att flytta in i februari i en av de allra finaste treorna i det eftertraktade nybyggda bostadsrättsföreningen Nivå i Mariehäll. Denna lägenhet på våning 7 erbjuder en makalös utsikt och en solig balkong i söderläge. Den ligger i gavelläge med fönster som vetter åt tre väderstreck. Dessutom har den smarta tillval, såsom extra isolerade väggar, spotlights i köket och en kombinerad tvättmaskin med större kapacitet och bättre miljöklass.

För ytterligare detaljer, vänligen se de bifogade dokumenten samt de tillval som erbjuds.

Bara en kort promenad bort hittar du det charmiga Sundbyberg Centrum, känt för sin genuina småstadskänsla. Här finns all bekvämlighet du kan önska dig, inklusive mysiga caféer, restauranger, serviceinrättningar, gym och mataffärer. Dessutom ligger handelsplatsen Bromma Blocks inom promenadavstånd, med ett brett utbud av butiker. Om du är intresserad av båtliv finns flera båtklubbar i området.

Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta, med bara några minuters promenad till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, flygbussar och vanliga bussar. Från Sundbyberg når du Stockholm Centralstation på endast cirka 5 minuter.

Vid intresse för visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 7, hiss finns. Lägenhetsnummer 23-1001. Föreningen Brf Nivå i Mariehäll.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Global Connect är leverantör (Grundutbud Tv, Kostnadsfri Tv-Box, 500/500 Mbit bredband), planerat avtal ej tecknat än.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.900.000 kr / Accepterat pris. Månadsavgift 4 339 kr (I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, grundutbud tv, bredband samt ett förråd. Individuell kostnad för varmvatten debiteras efter förbrukning. ingår). Andel i föreningen är 0.3686 %.

Driftskostnad

Totalt 430 kr/mån (5 160 kr/år) varav Värme 130 kr/mån, El 300 kr/mån.

Brf Nivå i Mariehäll är en äkta förening med 251 lägenheter som äger marken (2023) med adresser Mariehällsvägen 28 A-C - 30 A-K och Bällstaågatan 30-60. Detta är en unikt projekt som är byggt på taket av ett gammalt tryckeri och planen är att det ska finnas förskola i lokalen från januari 2025.

Gemensamma utrymmen:
Cykelrum, Miljörum, Förråd till samtliga lägenheter.
Kombinerade barnvagns- och rullstolsförråd i anslutning till respektive trapphus
Gård, Gemensamhetslokaler med kök och tillhörande terrasser med fantastik utsikt.
Utegym är planerat att finnas mellan huskropparna.

Parkering:

Garage finns i fastigheten Vandenbergh 9 och är upplåtna till föreningen med ett servitut, ytan innefattar 123 parkeringsplatser.

Angående garage så har alla som tecknat i projektet förtur innan en "ny" person kan få en plats i garaget.

Överlåtelseavgift: 1 313 kr betalas av köparen
Pantsättningsavgift:
525 kr

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

De senaste åren har området utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi och succén Brödernas som ligger vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik.

I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. I Annedalsparken finns det gott om aktiviteter som bad i plaskdammen, en stor bollplan som på vintern förvandlas till en skridskobana. Här kan du även ta snowracer ner för den härliga pulkabacken och ta en fika på Annedals café & bageri. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. 

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.