BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brandbergen

Tvillingarnas gata 303

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 1.795.000 kr utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till den charmiga Tvillingarnas gata 303, där din framtida lägenhet erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och modern livsstil. Denna 3-rumslägenhet är belägen i en välskött förening där allt ingår i avgiften, vilket ger dig en bekymmersfri och ekonomiskt fördelaktig boendeupplevelse.

Lägenheten, som ligger endast en trappa upp, välkomnar dig med en luftig och öppen atmosfär. Det första som möter dig är det praktiska och stilrena köket, perfekt för både vardag och underhållning. Renoverat i modern design, är köket utrustat med toppmoderna apparater och tillräckligt med utrymme för matlagning och gemensamma måltider för 4-6 personer.

Vardagsrummet strålar av ljus från den inglasade balkongen och det generösa fönstret, vilket ger en härlig atmosfär och en plats för både avkoppling och social samvaro. Väggarna är nymålade i en ljus färg, och golvet pryds av vacker träparkett med spotlights i taket.

Sovrummen är omsorgsfullt utformade och bjuder in till avkoppling och vila. Master bedroom, nås från vardagsrummet, har stora fönster som släpper in naturligt ljus och en platsbyggd garderob med spegeldörrar längs ena väggen. Det andra sovrummet är av praktisk storlek och erbjuder flexibilitet för olika möbleringsalternativ.

Badrummet är en oas av lyx och avkoppling med helkaklade väggar i vitt och ljusblått, blå klinker på golvet och spotlights i taket. Här finns en jacuzzi för att skämma bort dig själv samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare.

Avsluta dagen med att koppla av på den inglasade balkongen, perfekt för alla väder och årstider. Här kan du njuta av frisk luft och panoramautsikt över omgivningen.

Denna lägenhet på Tvillingarnas gata 303 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med bekvämligheten av en inkluderande förening och närheten till allt du behöver, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort och modern elegans. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

 

 

Hall

Entrén är inbjudande och rymlig med utrymme för både klädavhängning och förvaringsmöbler. Här finns en klädkammare med generösa dimensioner och en garderob. Väggarna är målade i vitt, och golvet är belagt med elegant svart klinker.

Kök

Köket har renoverats i en modern och stilren design. Det erbjuder tillräckligt med arbetsyta och en matplats för 4-6 personer, vilket gör det till en plats där hela familjen kan samlas. Köket är komplett med glashäll, spisfläkt, inbyggd ugn, mikrovågsugn, hel kyl och frys med ismaskin samt diskmaskin, alla enheter i rostfritt stål. Köksskåpen är vita, kaklet är svart, och väggarna är målade i vitt. Golvet utgörs av träparkett.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och ljust med generöst ljusinsläpp från det stora fönstret och den inglasade balkongen. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Väggarna är målade i vitt, och golvet är täckt av träparkett med infällda spotlights i taket.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når man lägenhetens huvudsovrum. Det är rymligt och välbelyst med naturligt ljus från fönstret. En skräddarsydd garderob med spegeldörrar löper längs ena väggen. Väggarna är målade i vitt, och golvet består av laminat.

Sovrum 2

Det andra sovrummet i lägenheten är av praktisk storlek och rymmer en säng samt förvaringsutrymme. Väggarna är målade i vitt, och golvet är belagt med laminat.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt och ljusblått med blå klinker på golvet och spotlights i taket. Här finns en jacuzzi, en kommod med väggskåp och spegel, WC, tvättmaskin och torktumlare.

     

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 1 , hiss finns ej. Föreningen HSB Tellus i Haninge.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Tv med basutbud från Tele2 och bredband via Ownit (700-1000 Mbits/s ingår i avgiften. .

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.795.000 kr utgångspris. Månadsavgift 6 225 kr (inkl. EL, värme, kabel-TV, bredband, vatten. ingår). Andel i föreningen är 0.2066 %.

Driftskostnad

Totalt 300 kr/mån (3 600 kr/år) varav Försäkring 300 kr/mån. Driftkostnader är individuella och kan ändras beroende på avtal och förbrukning.

Byggnadsår

1972

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Föreningen har 591 st lägenheter fördelade som är fördelade på 5 st. höghus och 7 st. låghus. Föreningen har därutöver 51 st. hyreslokaler och ett flerbilsgarage med 206 st. platser.

Inom föreningen finns det tillgång till bla bastu som ligger på Lejonets gata 384. Föreningslokal finns på Lejonets gata 383 att hyra för tex fester. Motionslokal på Lejonets gata 385.

Det finns soprum och miljöhus för sortering av mindre sopor såsom förpackningar mm.

Föreningen har 6st tvättstugor på följande adresser: Tvillingarnas Gata 321, 308, 302 samt Lejonets Gata 371, 386, 379.

Garage och P-plats finns att hyra, kontakta föreningen för information om kötider och avgifter. Tellus förvaltningskontor 08-785 30 70

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för bredband. Föreningens bredbandsleverantör
är Ownit (fiber). Abonnemang från Ownit, med 100 Mbit ingår i månadsavgiften för lägenheten.

Som köpare måste man gå med i HSB Stockholm.


Utförda renoveringar

2019

Fasadrengöring
Byte av hisspanel
Byte av golv gym, föreningslokal samt entré baksida

Statusbesiktning av samtliga lägenheter
Byte till LED-belysning på uteparkeringarna

2018

färdigställdes de 4 nya lägenheterna.

Utvecklingsplanen med våra markytor fortlöpte.

Elektroniskt låssystem samt porttelefon installerades i portar.

Ommålning av parkeringslinjer på uteparkeringen.

Stamspolning slutfördes i lägenheterna.

2017

Nya cykelhus byggdes
Ombyggnation av lokaler till lägenheter påbörjades

Utbyte av gammal värmekulvert

2016
OVK
Alla portar byttes ut och förbereddes för elektroniskt låssystem
Byte till LED-belysning entre
Luftvärmeåtervinning Projektdel 1 klart

Tv och bredband
Föreningen har Comhem som leverantör för kabel-tv som ingår i avgiften. För internet finns Bredbansbolaget.

Gemensamhetsutrymmen

Barnvagnsrum: Finns i/utanför varje port.
Cykelrum: Två separata cykelhus och i varje höghus.


Parkering
Utomhusplats 164kr/mån, utomhusplats med elstolpe 276kr/mån, kallgarage 291kr/mån, varmgarage 456kr/mån

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift
1 655,5 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
473 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Föreningens kontaktuppgifter
www.brftellus.se