BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Per Hallströms väg 2, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • 3.010.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna underbara bostad med en perfekt belägenhet!
Här bor du i en ljus och genomtänkt gavellägenhet som är i utmärkt skick. Lägenheten utstrålar en underbar atmosfär och har ett generöst ljusinsläpp tack vare stora fönster som ger dig soligt ljus från morgon till kväll. Ta en titt från den härliga balkongen och njut av den grönskande innergården. Den totala boytan på 93 kvadratmeter är smart fördelad med ett rymligt vardagsrum, ett stort och funktionellt kök som rymmer en stor matgrupp, en praktisk och rymlig hall, tre väl tilltagna sovrum, ett helkaklat badrum samt en separat toalett. Dessutom finns en extra plats som kan användas som kontor eller klädkammare, vilket ger dig extra utrymme för dina behov. Det finns även möjlighet att omvandla bostaden till en femrumslägenhet om så önskas.

- Bra läge
- Stabil förening
- Stambytt och nyrenoverad fasad
- Välplanerad
- Möjligt att göra om till en 5:a
- Relaxrum och bastu i huset
- Stort förråd ingår
- Tvättstuga med 4 tvättmaskiner och 4 torktumlare

Skvaltan är en utmärkt plats att bo och växa upp i. Läget är oslagbart och här kan du verkligen kombinera det bästa av kultur, natur och stadsliv:
Fantastiskt Läge: Nacka Forum och Sickla Köpkvarter inom bekvämt räckhåll. För en enkel resa till Slussen och stadens pulserande centrum kan du enkelt hoppa på bussen, som går var 5e-10e minut och tar endast 15 minuter. Just nu byggs byggs flera nya knutpunkter för framtidens kollektivtrafik i Nacka, exempelvis tunnelbanans blå linje kommer bli klar inom kort och kommer vara 5 minuters promenad från denna lägenhet. 
Kultur och Naturälskares Dröm: Om du älskar naturen har du flera fantastiska destinationer i närheten, exempelvis frilufts- och kulturområdet Nyckelviken, skärgården i Nacka, naturreservatet Hellasgården, kulturcentret Nacka Artipelag, samt Järlasjön och Långsjöns Naturreservat som är perfekt för att aktivera sig själv eller för bad och lek med familjen. 
Familjevänligt: För de som har familj och barn finns det flera förskolor och skolor att välja mellan. Nacka Gymnasium som är 10 minuter gångväg är en av landets största och populäraste skola

Denna bostad ingår i en stabil förening med en stambyte och nyrenoverad fasad. Dessutom har du tillgång till ett relaxrum och bastu i huset, ett stort förråd och en tvättstuga med fyra tvättmaskiner och fyra torktumlare. Här har du alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll.

Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet med närhet till både stad och natur.