BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Thunströms Väg 20, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld
  • 1279
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och optimalt planerad 3:a om 67 kvm med stor balkong i sydvästläge som bjuder på sol från lunch till sen eftermiddag och en underbar vattenutsikt över Svindersviken! Bli först att flytta in i denna helt nyproducerade bostad som har ett optimalt läge på expansiva och eftertraktade Kvarnholmen.

Bostaden är belägen på Kvarnholmens soliga södra sida. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som bara behöver bil ibland erbjuds bilpool som smidigt bokas via app, p-plats med laddstolpe finns placerad precis utanför fastigheten. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge och rekreation.

Hall

Man välkomnas via säkerhetsdörr in i en rymlig hall med goda avhängningsytor, flera garderober och även plats för avlastningsbord. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket. Flera stora fönster med generöst ljusinsläpp. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som större matplats. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i högt läge och utan granne ovanför. 

Balkong

Från vardagsrummet når man bostadens stora härliga balkong som ligger i sydvästläge, vilket innebär sol från lunchtid ända till sen eftermiddag! Man har en fantastisk vattenutsikt ner mot Svindersviken. Gott om plats för lounge-grupp/utemöbler, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning.

Kök

Fullutrustat kök med vita luckor från Vedum och snygg bänkskiva i kompositsten samt stänksskydd i vitt. Generöst med förvaring och goda arbetsytor. Toppmodern köksutrustning från SIEMENS som består av kylskåp och frysskåp, helintegrerad diskmaskin, ugn, inbyggd mikro, bänkbelysning samt induktionshäll. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. 

Sovrum 1

Sovrummet är väl tilltaget om ca 13 kvm med plats för en större dubbelsäng, bra med förvaring i form av inbyggda spegelgarderober med moderna skjutdörrar samt plats för övrig möblering. Två fönster varav det ena har delvis vattenutsikt. 

Sovrum 2

Även detta sovrum är väl tilltaget om ca 12 kvm, en garderob samt gott om plats för övrig möblering efter önskemål. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

Stort och fräscht badrum som är stilrent inrett i fint klinker i grå kulör och kakel i vit kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna i klarglas, handdukstork, separat tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför samt praktiskt väggskåp i vitt.

Förråd

Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd.

Bilparkering

Garage nås direkt via hiss utanför bostaden. En plats för poolbil finns på gården. Det finns även parkeringsmöjligheter längs med gatan på Tre Kronors Väg.

Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solhatten/

OBS! Flexibelt tillträde möjligt.

Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia. Detta är ett förstklassigt boende för dig som önskar att leva och bo nära citypulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Ett stenkast från lägenheten har du Kvarnholmens uppskattade närcentrum med en välsorterad COOP butik, Delselius kvartersbageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, gym, caféer och restauranger. Här finns även goda bussförbindelser in till Slussen på drygt 10 minuter.

Välkommen på visning!