BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Globen

Konstgjutarvägen 4

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad tvåa högst upp i husets gavel på Konstgjutarvägen 4! 

När du kliver in i hallen möts du av en härlig atmosfär med vackra golv i kolmårdsmarmor och imponerande takhöjd på hela 2,7 meter. De klassiska 40-tals skåpen och beslagen som pryder hemmet ger en tidlös elegans och rymmer samtidigt fantastiska förvaringslösningar.

Denna bostad bjuder på en perfekt balans mellan bevarad charm och modern komfort. Köket är full utrustat, Badrummet är renoverat, med alla bekvämligheter du kan önska dig. I vardagsrummet njuter du av rikligt med naturligt ljus, med fönster som vetter åt både väst och syd. vackra fiskbensparkett och utgång till den rymliga balkongen, där du kan följa solens skiftningar från middag till kväll. Det är den perfekta platsen att koppla av och umgås med nära och kära. Sovrummet är en fridfull oas, beläget på ett avstånd från vardagsrummet. De extra ljudisolerade fönstren skapar en fridfull atmosfär, och bidrar med mycket ljus.

Här bor ni på utmärkt läge nära både lugn och puls! Området är mycket attraktivt med närhet till både kommunikationer och grönområden vid Årstaviken. Här bor du centralt med 1minuts promenad till både tvärbana och T-bana Globen (ca 250m) samt Gullmarsplan med stort bussnät samt linjer som tar dig till Södermalm på 2 min.
Närhet till vatten, natur, Globens köpcentrum, Tele2 Arena & Tolv. Till Södermalm cyklar du snabbt över Skanstullsbron.

Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!