BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 27, 10tr

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • 5.125.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Ekuddsvägen 27 - här blir din drömbostad till verklighet!
Denna fantastiska gaveltrea om 77,5 kvadratmeter ligger högt och fritt på tionde våningen och erbjuder en upplevelse som är svår att överträffa. Med en oslagbar utsikt över vatten och trädtoppar i söder, kommer du aldrig att tröttna på den hisnande panoraman.

Köket är nyrenoverat 2022 med gott om bänkyta, skåp, och moderna vitvaror. Här kan du laga dina favoriträtter samtidigt som du avnjuter en måltid intill fönstret, med utsikt över vackra Järlasjön. Vardagsrummet är ljust och luftigt, lätt att möblera efter egen smak och med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. 

Lägenheten har två rymliga sovrum, perfekta för dubbelsängar och med gott om plats för förvaring. I hallen finns det gott om utrymme för klädhängare och garderober vilket gör det enkelt att organisera ditt hem. Badrummet är stambytt, helkaklat och kommer med bekvämligheter så som badkar och tvättmaskin.

Ekuddsvägen 27 har en av områdets mest eftertraktade lägen med en ostörd utsikt och sol hela dagen. Du bor precis vid vattnet och har badrocksavstånd till Järla sjö, perfekt för bad och vattenlek, och en trevlig promenad tar dig till Stockholms inlopp, där marina finns för de båtintresserade.

Föreningen är välskött och ekonomiskt stabil med endast 5276 kr/kvm i skuld och inga planerade avgiftshöjningar. Dessutom har föreningen ett parkeringsgarage med parkeringsdäck där du är garanterad plats, vilket gör det ännu bekvämare att bo här.

Men det är inte bara själva bostaden som gör Ekuddsvägen 27 till en unik plats att bo på. Området har mycket att erbjuda.
Nackareservaten ligger inom räckhåll och erbjuder besöksvänlig skog som sträcker sig ända ner till Tyresö. Du kan även njuta av en mångfald av shoppingmöjligheter, inklusive Sickla köpkvarter, Nacka forum, Ica Maxi och mer, allt inom bekvämt räckhåll. Allt detta är tillgängligt med endast en 10-minuters bussresa från stadskärnan.

Ekuddsvägen är mycket nära de stora bryggdäcken, perfekta för sommaraktiviteter, och en kiosk brukar vara öppen under sommartid. Bussar finns nära till hands, och i framtiden kommer tunnelbanestationen att vara ännu närmare. Det finns mysiga bostadsområden att promenera i runt sjön, och om du älskar motion och träning finns det gott om möjligheter, inklusive löprundor, Hammarbybacken och flera gym i närheten.

För den som vill koppla av med en kopp kaffe eller något starkare finns det ett trevligt kafé med rättigheter vid Järla sjö. Området är tryggt och välskött, med en välfungerande förening som erbjuder god sammanhållning och möjligheter att låna snickarboden vid renoveringsprojekt och andra projekt.

Livet på Ekuddsvägen är praktiskt och bekvämt. Det är enkelt att komma ut på E4:an för längre resor och kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar in till Slussen, söder och till och med en direktbuss till T-Centralen.

Slutligen, förutom allt detta, kommer du att upptäcka en fantastisk gemenskap bland grannarna och en känsla av att vara en del av något speciellt. Gäster som besöker dig kommer att bli hänförda över områdets närhet till stan, det unika läget, lugnet och den enastående utsikten.

Så om du drömmer om att bo på en plats som erbjuder det bästa av både stads- och naturliv, och där du kan skapa minnen som varar för livet, då är Ekuddsvägen 27 den perfekta bostaden för dig. Kontakta oss idag för att boka in dig på visning och ta det första steget mot ditt drömboende vid vattnet!