BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tungelsta

Nederstavägen 5

  • 5 rum och kök
  • 112 kvm
  • 2.695.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en idyllisk familjemiljö omgiven av natur. Ett modernt radhus om ca 112 kvm, fördelat på tre plan, erbjuder bekväm boendeyta (75 kvm) och praktisk biyta (37 kvm). Här förenas ljus och rymd med mysiga ytor, fyra välutformade sovrum, badrum och tvättstuga. Den öppna planlösningen skapar en social dynamik, med luftigt kök och en rymlig uteplats under tak. Övre plan inrymmer ett vardagsrum med imponerande takhöjd och anslutning till två sovrum. Entréplanet har ett kök, badrum och ett stort matplats del med trädgårdsutsikt. Källarplanet är smart utformat med generös hall för förvaring eller arbetsutrymme. Här finns två rymliga sovrum och ett mindre rum, perfekt som barnkammare eller walk-in closet. Ett pannrum som enkelt går att göra om till WC. Boendet är välunderhållet med ljusa golv och smakfulla val. Uteplatserna på fram- och baksidan är naturliga mötesplatser för vänner, perfekta för sommarkvällar och grillfester. Varmt välkommen med ditt intresse!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 4 - 5 sovrum. Lägenhetsnummer 5. Föreningen Brf Krigslida.

Byggnadssätt

Ventilation: Självdrag. Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning

Vattenburen el.

TV- och internetanslutning

Tele2- gruppavtal. Avgiften läggs på hyran. .

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.695.000 kr. Månadsavgift 5 586 kr (Sophämtning ingår. El, vatten, bredband. ingår ej). Andel i föreningen är 0.11 %.

Driftskostnad

Totalt 1 833 kr/mån (22 000 kr/år) varav El 1 333 kr/mån, Vatten/Avlopp 500 kr/mån. En grundavgift på 5586kr (sophämtningsavgiften ingår), sedan tillkommer kabel-tv, ev parkering samt kostnad för vatten. Vattnet avläses/avstäms årligen (runt april) och räknas ut utifrån vad varje hushåll förbrukat. Varje hushåll betalar således för sin egen förbrukning. Månadsavgiften för hus 5 är i dagsläget 6215kr med vatten och tv inräknat. Driftkostnader är individuella och kan variera efter avtal och förbrukning. Uppvärmning är inräknad i el kostnaden. .

Överlåtelseavgift

1 500 kr. Betalas av köparen.

Föreningen består av 13 bostadsrättsradhus med både 2-plan med källare och 1-plan. på andra sidan av den lilla och lugna vägen. I föreningen finns det tvättstuga, bastu och tillhörande varmförråd. Brf Krigslida är en liten och charmig förening med god grannsämja. Som exempel på detta så har det dukats upp ett långbord för kräftskiva och adventsfika på området där grannarna fått chansen att umgås och lära känna varandra. 

Föreningen har senaste åren genomfört omfattande renoveringar av bland annat nya yttertak, dränering, byte till 3-glas fönster.

Radonmätning gjorda 2018 med godkänt resultat.

Elen betalar varje hushåll själv, vilket innebär att man kan nyttja det bolag man själv önskar. Föreningens gemensamma el (tvättstuga, förrådsbelysning mm) är tecknat med vattenfall.