BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vårby-Masmo

Myrstuguvägen 365

  • 2 rum och kök
  • 62.5 kvm
Värdera din bostad

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 2, hiss finns. Lägenhetsnummer 378. Föreningen HSB BRF Mälarblick i Huddinge.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber indraget från Telia. Bredband 100/100Mbit,digital-tv lagom och hemtelefoni ingår i avgiften. Obligatorisk kostnad på 150kr/m för tv, bredband och telefoni.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 4 859 kr (I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Obligatorisk tillägg för internetuppkoplling 150kr/m ingår). Andel i föreningen är 0.01617 %.

Driftskostnad

Totalt 320 kr/mån (3 840 kr/år) varav El 170 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån.

Lägenhetens nettoskuldsättning

40 108 kr

Överlåtelseavgift

525 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

13 125 kr.

Brf Mälarblick ligger i Huddinge kommun och byggdes av HSB. Arkitekt var Ralph Erskine. Området stod färdigt 1986 och består av 411 bostadsrätter fördelat på lägenheter, radhus och fristående hus.

I föreningen finns bostadsrätter i storlekarna 60-128 kvadratmeter som är på mellan 2 och 5 rum och kök. Avgifterna varierar från ca 4200kr/månad upp till ca 8800kr/månad.

Parkering

Som boende på berget finns det möjlighet att hyra parkeringsplats. Priserna för parkeringsplats är mellan 250kr och 443kr per månad beroende på om ni vill hyra en plats utomhus, i garage, med eller utan el. Varje bostadsrätt kan hyra upp till 2 parkeringsplatser.

Till parkeringsplatserna är det separat kö. Skulle det vara kö när ni flyttar in blir ni som nyinflyttade placerade i en snabbkö för att snabbt kunna få parkeringsplats till en bil. Så fort ni fått ert medlemskap i föreningen godkänt kan ni ställa er i kö till en parkeringsplats.

Kommunikationer

Myrstuguberget ligger perfekt med närhet både till tunnelbana, bussar och E4:n. Härifrån är det alltid lätt att ta sig till shopping och aktiviteter oavsett om man reser med bil eller kollektivt. Bara några minuters promenad från Myrstuguberget ligger Masmo tunnelbanestation varifrån man smidigt tar sig in mot stan. Berget har också två busshållplatser med bussar mot bl.a Huddinge och Flemingsberg (station för pendeltåg & fjärrtåg). Alla hållplatser ligger i zon A. För att slippa gå i trapporna upp för berget (även om det är bra motion) har alla boende tillgång till hiss upp från tunnelbanan till berget.

Bredband, TV & telefoni

Fiber indraget från Telia. Bredband 250/250Mbit, digital-tv lagom och hemtelefoni debiteras i samband med avgiften för alla boende. Router med mera tillhör bostaden och får inte tas med vid flytt.

Analogt grundutbud finns för de som så önskar via antennuttag i alla radhus/lägenheter.

Föreningslokaler och gemensamma utrymmen

Föreningen har 5 olika lokaler som boende kan hyra. Det finns både festlokal och övernattningsrum. Föreningen har 8 tvättstugor, dessa kan användas av alla medlemmar oavsett var på området man bor.

Förråd

Varje bostadsrätt har ett förråd beläget på vind eller i källare i flerbostadshusen, i anslutning till respektive radhus/lägenhet eller i gemensamma förrådsbyggnader.

Bostadsrätttilägg

Föreningen står för bostadsrättstillägget. Bostadsrättsinnehavaren behöver inte teckna till något extra bostadsrättstillägg i sin egen hemförsäkring.

Besök föreningens informativa hemsida för mer information www.brfmalarblick.se