BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Handen

Sleipnervägen 89

  • 5 rum och kök
  • 105 kvm
Värdera din bostad

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Våningsplan 2. Lägenhetsnummer 75. Föreningen BRF Loke.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas. Fönstren är nyligen bytta i samband med fasad renoveringen.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Com hem.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 7 606 kr (Värme, vatten, kabel-tv. Obilgatorisk tillägg om 391kr för internetuppkoppling. ingår). Andel i föreningen är 0.19479028 %.

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Driftkostnader baseras på säljarens faktiska kostnader. Driftkostnader kan ändras efter förbrukning och abonnemang.

Lägenhetens nettoskuldsättning

603 007 kr Baserad på årsredovisning 2021

Överlåtelseavgift

1 873 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

535 kr.

Förråd

Alla lägenheter i BRF Loke ska ha tillgång till varsitt förråd. En del av bottenvåningslägenheterna har dock sitt lägenhetsförråd inne i lägenheten och har således inget gallerförråd i källaren.

Utöver de förråd som tillhör varje lägenhet har föreningen ca. 100 st. extra förråd i storlekarna 3-5 m² för uthyrning. Kontakta den ekonomiska förvaltningen om du är intresserad av att hyra ett av dessa extra förråd.

Internet, kabel-TV och telefoni

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Internetuppkoppling med Ownit samt ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen men en eventuell anslutningskostnad bekostar man själv. För anslutning kontakta respektive bolags kundtjänst.

Sophantering och källsortering

På gårdarna finns sopsortering för hushållssopor/brännbart avfall samt för metall och annat ej brännbart avfall. För sortering av återvinningspapper, glas och kartong finns containrar vid ICA-butiken på Sleipnervägen 109.

Vid några tillfällen under året finns containers för grovsopor uppställda inom området. Dessa finns då vid vändplanen, Vallavägen 3 samt på Sleipnervägen mitt emot Vikingaskolan.

Barnvagns- och cykelrum

Låsta barnvagnsrum finns vid de flesta portar och minst ett låst cykelrum finns i varje huskropp. Du har rätt till tillträde till ett cykelrum och ett barnvagnsrum (om du har småbarn) och kommer in i dessa med hjälp av dina taggar.

Tvättstugor

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis småmattor, filtar, täcken och överkast.

P-platser och garage

Inom föreningens område finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser och ca 500 uppställningsplatser. Kontakta HSB kundtjänst om du vill hyra en parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller ett garage.