BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Handen

Sleipnervägen 79

  • 3 rum och kök
  • 90.5 kvm
  • 2.195.000 kr Utgångspris!
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva denna super härliga 3:a på 90 kvm med inglasad balkong.
Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och genomtänkt boende på attraktivt läge.

Lägenheten rymmer ett smart och funktionellt kök med komplett maskinell utrustning samt plats för matgrupp. Planlösningen öppnar upp för de sociala ytorna med ett stort och rymligt vardagsrum. Genom vardagsrummet når du bostadens härliga balkong som erbjuder gott om plats för trevligt möblemang, här kommer man avnjuta många dagar på sommaren! Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Två helkaklade badrum som är utrustade med vita helkaklade väggar och grått kakelgolv. Båda badrummen har duschutrymmen samt wc varav ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Perfekt för familjen som önskar hög standard på sitt boende med närhet till matbutiker, idrottsanläggningar och rofyllda grönområden.

Välkommen hem till Sleipnervägen 79

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 - 3 sovrum. Lägenhetsnummer 910-2-0114. Föreningen BRF Loke.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.195.000 kr Utgångspris!. Månadsavgift 6 405 kr (Värme, vatten, kabel-tv (bas) samt obligatoriskt tillägg för internet tillkommer: 39 kr/mån ingår). Andel i föreningen är 0.16630679 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Överlåtelseavgift

1 163 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

465 kr.

Förråd

Alla lägenheter i BRF Loke ska ha tillgång till varsitt förråd. En del av bottenvåningslägenheterna har dock sitt lägenhetsförråd inne i lägenheten och har således inget gallerförråd i källaren.

Utöver de förråd som tillhör varje lägenhet har föreningen ca. 100 st. extra förråd i storlekarna 3-5 m² för uthyrning. Kontakta den ekonomiska förvaltningen om du är intresserad av att hyra ett av dessa extra förråd.

Internet, kabel-TV och telefoni

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Internetuppkoppling med Ownit samt ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen men en eventuell anslutningskostnad bekostar man själv. För anslutning kontakta respektive bolags kundtjänst.

Sophantering och källsortering

På gårdarna finns sopsortering för hushållssopor/brännbart avfall samt för metall och annat ej brännbart avfall. För sortering av återvinningspapper, glas och kartong finns containrar vid ICA-butiken på Sleipnervägen 109.

Vid några tillfällen under året finns containers för grovsopor uppställda inom området. Dessa finns då vid vändplanen, Vallavägen 3 samt på Sleipnervägen mitt emot Vikingaskolan.

Barnvagns- och cykelrum

Låsta barnvagnsrum finns vid de flesta portar och minst ett låst cykelrum finns i varje huskropp. Du har rätt till tillträde till ett cykelrum och ett barnvagnsrum (om du har småbarn) och kommer in i dessa med hjälp av dina taggar.

Tvättstugor

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis småmattor, filtar, täcken och överkast.

P-platser och garage

Inom föreningens område finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser och ca 500 uppställningsplatser. Kontakta HSB kundtjänst om du vill hyra en parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller ett garage.

Områdesbeskrivning

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.