BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Albatrossvägen 84

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 1.570.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Albatrossvägen 84! Här har du chansen att förvärva en fantastiskt välplanerad 2:a högst upp i en av Haninges mest eftertraktade områden. Denna lägenhet erbjuder inte bara en genomgående planlösning utan också en rad fördelar som gör den till ett perfekt val för dig som söker det optimala boendet.

Beläget i ett lugnt och barnvänligt område, är Albatrossvägen 84 omgivet av förskolor, skolor, matbutiker och restauranger, vilket gör vardagen både bekväm och praktisk. Med endast några minuters promenadavstånd till bussar som tar dig till Gullmarsplan på ca 20 minuter och centrala Stockholm på ca 30 minuter, är goda kommunikationer alltid inom räckhåll.

Denna lägenhet erbjuder också en unik fördel med föreningens eget gym beläget i samma trapphus, vilket gör det enkelt att hålla sig i form utan att behöva resa långt. Dessutom kan du njuta av ett fritt läge utan insyn, perfekt för avkoppling på den soliga balkongen som har optimalt solläge.

Med gott om förvaringsmöjligheter och till och med ett eget förråd, behöver du aldrig kompromissa med ordningen och organiseringen. Och för de naturälskare finns det gott om naturområden i närheten att utforska och njuta av.

Brf Albatrossen är en stabil förening med en genomtänkt underhållsplan för framtida renoveringar, vilket ger dig som köpare en trygghet och långsiktig investering. Dessutom har föreningen nyligen bytt samtliga lägenheters fönster, vilket är en ytterligare fördel för den som söker en modern och energieffektiv bostad.

Varmt välkommen!