BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnboda Hamn

Finnboda Kajväg 8

  • 3 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • 7.495.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen till denna trerumsdröm högt upp med härlig utsikt över Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården! Bostaden bjuder på två balkonger i söderläge med en extraordinär utsikt över vattnet. Detta är det perfekta boendet för er som vill ha närheten till city men ändå kunna njuta av sjöutsikt och lugnet. Ni har en fantastisk utsikt från båda balkongerna och även från bostadens alla fönster. Ett enastående läge där skärgård möter stad gör detta till en riktigt unik pärla. Förrutom den förtrollande utsikten bjuds det även på hög bekvämlighet i form av ett stort vardagsrum, två rymliga sovrum och ett stilrent badrum med tvätt- och torktumlare. Goda kommunikationer med bl.a pendelbåten som tar dig dig till Nybroplan på endast ca 20 min. Med 5 minuters promenad är ni vid Kungsträdgårdens Tunnelbanestation, härifrån kan man åka vart man vill via T-bana. Utanför bostaden finner ni en fantastisk fin lekplats, perfekt för barnen att leka i. Parkeringsplats finns direkt utan kösystem för 700 kr/mån. Ett hem som måste upplevas!

Välkommen på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 6, hiss finns. Lägenhetsnummer 54. Föreningen HSB Brf Finnboda Terrass i Nacka.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 7.495.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 4 925 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.94828 %.

Driftskostnad

Totalt 517 kr/mån (6 200 kr/år) varav El 400 kr/mån, Försäkring 117 kr/mån.

Föreningen
HSB Brf Finnboda Terrass består av 3 byggnader fördelade på 93 bostadslägenheter med en bostadsarea på 8 005 kvm. Fastigheten innehas med äganderätt.

Gemensamma utrymmen
- Föreningslokal med pentry och uteplats kan hyras för 200kr/dygn.
- Grovtvättstuga.
- Cykelrum.
- Lägenhetsförråd.
- Utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

TV & Internet
Föreningen har ComHem. Obligatorisk tillägg om 205 kr per månad för internet.

Bilplats
Det finns ca 42 st öppna bilplatser. I gemensamhetsanläggningen finns 39 st garageplatser hos grannföreningen Finnboda Udde. Garage 1 291 kr/mån och för markparkering 700 kr/mån. Platserna i garaget hyrs ut via Corepark AB. Alla garageplatser har laddplats.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Föreningen har en överlåtelseavgift om 1 838 kr och en pantsättningsavgift om 788 kr per pant.

Områdesbeskrivning

Välkommen till vackra Finnboda. Här finns både nybebyggelse, varvsbebyggelse och grönområden. Strandpromenaden och med några minuters bilväg når du Sickla Köpkvarter och Nacka Forum! Grundskola och förskola finns i området och flertal lekplatser. Båtklubb med möjlighet till båtplats i närheten. I Finnboda Hamn breder den nya bebyggelsen ut sig som en egen liten värld. I området kan man passa på att stanna vid populära Fogia, där det finns café, och här finns även populära restaurangen Docklands. Ett par hundra meter från bostaden finns ICA Nära Finnboda som har öppet 8-22, samt gymmet Puls & Träning som är öppet 5-23 alla dagar. Precis intill bostaden finns under sommartid härliga badplatser och bara några minuter ifrån bostaden finns kända badplatser som Sickla strandbad och Hellasgården för att nämna några.

Här är det nära till allt såsom Sickla köpkvarter och Forum Nackas breda affärs- och serviceutbud nås med några minuters bilfärd samt närcentrumet Kvarnholmen Bageriet. Unikt läge vid Stockholms inlopp mitt emot Djurgården med direkt närhet till vattnet. Här har du spektakulär havsutsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården.

Gångavstånd in till pulsen på Södermalm och med en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på cirka 7 minuter eller så tar du 53:an via Slussen och Centralen vidare till Roslagstull. Du kan även ta sjövägen vars trivsamma pendelbåtar angör Finnboda på sin rutt mellan Lidingö och Nybroplan. Sjövägens pendelbåtar accepterar SL-kort ombord. Även cyklar kan tas med på båten. 

I Finnboda Hamn är det alltid nära till naturen; i Nackareservatet väntar stigarna och motionsspåren på att utforskas. Den som vill stressa av kan gå ned till hamnen och blicka ut mot Valdermarsudde och samtidigt passa på att stanna till vid populära Fogia där det även finns ett mysigt caffé. För den båtintresserade finns båtklubb och möjlighet till båtplats.