BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Puckgränd 20

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 3.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna att förälskas i denna mysiga gaveltrea med fönster i tre väderstreck och ett tidstypiskt senfunkis burspråksfönster i vardagsrummet. 

Utanför fönstren vajar tallarnas grenar i takt med vinden och områdets mysiga karaktär hälsar dig välkommen morgon som kväll. Det återfinns fina originaldetaljer genom hela lägenheten och funkiskänslan är påtaglig med bevarade glasdörrar in till vardagsrummet och ett burspråk som berättar om ett glatt 50-tal. 

Den mysiga balkongen vetter mot den hemtrevliga och lugna återvändsgatan Puckgränd. Här är det verkligen som det mysiga grannskapet i en småstad där grannarna hälsar på varandra, barnen cyklar i kapp och katterna jagar samma möss. Lägenheterna är välplanerade, husen välskötta och kommunikationerna runt om utmärkta. 

Här når varje rum sin fulla potential och kvadratmeterna är väl utnyttjade. På dessa 72 kvm får ni ett stort vardagsrum i gavel med utgång till den mysiga balkongen och ett mysigt burspråksfönster, perfekt plats för en kopp kaffe en mörk höstkväll eller en ljus sommarmorgon. Sovrummen är båda två stora och kan disponeras helt efter eget behov. Det mindre sovrummet rymmer gott och väl en dubbelsäng plus annan möblering. Köket är också det stort och rymmer en bra matplats utan att tumma på möjligheten till ett välutrustat kök. 

Hallen är rymlig och går i vinkel där både entré med hatthylla och en inre hall med garderob lämnar gott om plats för avsparkade skor och hängande jackor. Från hallen nås lägenhetens alla rum och tack vare gavelläget med fönster i tre väderstreck blir hallen ljus och välkomnande. 

Badrummet är stort med ett fönster för vädring och är förberett för tvättmaskin.