BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 43

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.585.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong i sydväst
- Fönster och balkong mot grönska
- Vackra originalgolv 
- Genomgående planlösning
- Möjlig trea 
- Välplanerade kvadrat
- Stabil och välskött BRF 
- Ett stenkast från naturen
- Tre minuter till tunnelbana 

En trappa upp kliver ni in i ett hem som erbjuder er ett flödande ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, högt i tak, fönsterbrädor i sten, generöst kök med diskmaskin, originalgolv. Dessutom finns ett rejält sovrum och möjlighet att skapa ett ytterligare rum för två praktiska rum. Allt detta med grönska utanför fönstren som omger fastigheten. Balkongen blir en naturlig förlängning av boytan från tidig vår, sent inpå hösten. Ett perfekt boende som passar singelhushållet, paret såväl som den växande familjen! 

Lägenheten ligger med oslagbart läge med närhet till både Hammarbyhöjdens centrum, stadens puls och till Nackareservatet. Från bostaden nås både skidåkning, bad och promenader i naturen på några minuter. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara en kort promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga.

På några minuters promenad nås även Hammarbyhöjdens centrum med sitt utbud av service. Här finns mysiga fiket Fraterno, restauranger, mataffär, bageri, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan ligger ca 400 meter bort från bostaden och tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. 

Varmt välkomna på visning!