BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla -Ekudden

Ekuddsvägen 1, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • 2.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Ekuddsvägen 1 - din nya bostad vid vattnet!

Här har du möjlighet att äga en utmärkt gaveltrea om 69 kvadratmeter med en imponerande utsikt över Järlasjön och det glittrande vattnet. Denna väldisponerade lägenhet erbjuder gott om utrymme och en perfekt planlösning som passar för både en eller flera i hushållet.

När du kliver in i denna bostad möts du av ett rymligt kök i vinkel och genomgående ekparkett i hela lägenheten. Här finns gott om bänkyta, skåp och lådor för att lagra alla din köksutrustning. Dessutom finns det plats för ett matbord intill fönster.

Det ljusa och lättmöblerade vardagsrummet är den perfekta platsen för avkoppling. Med stora fönster som låter ljuset flöda in och den förtrollande utsikten över Järlasjön, blir detta rum en harmonisk oas i hemmet.

Sovrummen lämnar inget att önska. Två stora rum med gott om utrymme för en dubbelsäng och garderober för all din klädförvaring.

Hallens djupa garderobsvägg är praktiskt utformad för att rymma all din förvaring, vilket håller ditt hem snyggt och organiserat.

Badrummet har genomgått en stambyte och är helkaklat med moderna bekvämligheter. Här hittar du en rymlig dusch och en praktisk tvättmaskin, vilket gör din vardag enklare och mer bekväm.

Dessutom har du förmånen att bo precis vid vattnet, med vackra promenadstråk längs Järlasjön som tar dig in till det charmiga shoppingcentret Sickla Köpkvarter. Under din promenad kan du stanna vid de nya fina badbryggorna och känna vattnets bris och solens strålar på din hud. Åt andra hållet ligger Nacka Forum med sitt stora utbud av butiker och restauranger bara en kort promenad bort.

Ekuddsvägen 1 är den perfekta platsen för dig som söker en harmonisk och avkopplande miljö med närhet till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att äga denna drömbostad med en magnifik utsikt. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev Ekuddsvägen 1 på plats!