BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 213b

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 2.195.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklare för visning! 2 195 000 accepterat pris!Välkommen till Götalandsvägen 213b!

Med hissen upp till första våningen hittar vi denna trevliga enrums lägenhet. Lägenheten bjuder bland annat på god förvaring med inbyggda garderober, smakfull design och ett rymligt och fullt utrustat kök samt ett stort badrum.

Från köket når du även den stora uteplatsen i bästa solläge mot den härliga innergården. Med denna planlösning får du plats med både säng, soffa och matplats.  

Här är det bara att flytta in!

HALL
Hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla samt inbyggda garderober och städskåp. Vitmålade väggar och ekparkett. Säkerhetsdörr.

BADRUM
Med ingång från hallen finns lägenhetens snyggt inredda, helkaklade badrum. Här finns dusch med svängbar vägg i klarglas, wc, handfat med kommod, spegel med belysning och ett väggskåp. Avlastnings-/arbetsyta i laminat ovanför kombimaskin (tvätt/tork). 

KÖK
Vita stilrena luckor. Den maskinella utrustningen består av: Integrerad diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, inbyggd mikro och ugn samt induktionshäll. Helintegrerad fläkt med samma lucka som övriga köket och utdragbar fläkt. Vitt kakel ovan bänkskiva i laminat samt belysning under överskåp. Resultatet är ett stilfullt kök med karaktär - perfekt för långa, härliga måltider.

VARDAGSRUM / SOVALDEL
Kök, vardagsrum och sovadel är i öppen planlösning och har gott om plats för både matbord, soffa och sovdel. Stort fönsterparti som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Väggarna är målade i vitt och harmonierar väl med den fina ekparketten på golvet. Vackra fönsterbänkar av natursten. 

UTEPLATS
Från köket nås utgången till uteplatsen där du har gott om plats för en loungegrupp samt fin utsikt mot innergården.