BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 19

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 2.525.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du i en yteffektiv och renoverad tvåa om 45 kvm med optimal planlösning. En lägenhet för dig som söker det extra så som utsikt mot lummig omgivning, insynsskydd och välbevarade detaljer i original. En suveränt disponerad bostad med klockrent läge i solid förening.

- Balkong i sydvästligt läge
- Belåning om 3037 kr/kvm
- Insynsskyddad
- Fantastiskt ljusflöde i hela lägenheten
- Gavvelläge
- Stora fönsterpartier
- Klockrent läge
- Välskött förening
- Ca 150 m till Årsta torg
- Nära naturen med badbryggor och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Valla torgs tvärbanestation ca 250 m från lägenheten och övriga kommunikationer
- Närhet till Globen
- Cykelavstånd till Södermalm

Rumsbeskrivning
Välkomnande och trivsam hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom originalgarderober med överskåp som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp tack vare gavelläget. Från rummet nås balkong i fritt sydvästläge med sol från lunch till solnedgång. Tidslöst kök med vackra och slitstarka materialval. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, häll tillhörande ugn och fläkt. Ett kök som ger dig möjlighet att utöka dina kulinariska färdigheter. I lägenheten finns ett insynsskyddad sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Stambytt badrum utrustat med dusch, wc och kommod. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.