BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 28, vån. 3

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • 4.290.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

• Mycket god ekonomi i föreningen - belåning 829 kr/kvm
• Vån. 3 med privat balkong med eftermiddagssol
• Stora fönster i gavelläge - uppiggande ljusinsläpp
• Perfekt trerummare med gott om förvaring
• Två rejäla sovrum och kök med matplats

Ställer du höga krav på ditt boende? Då är detta rätt lägenhet för dig. Detta är en utmärkt planerad lägenhet som ger dig allt du vill ha av en bra trerummare. Här bor du i en gedigen och välskött bostadsrättsförening endast ett stenkast från Årsta torg och tvärbanan. På några få minuter når du Årstaviken med dess trevliga promenadstråk och badbryggor. På andra sidan gatan finner du flertalet restauranger och matbutik. Närhet till flertalet förskolor och Årstaskolan. Kort sagt en suveränt disponerad trerummare med bra läge i en utmärkt förening. Här är det bara att flytta in!

Det som utmärker denna trerummare från andra lägenheter är det fria och ostörda läget. Den trevliga balkongen med eftermiddagssol ligger enskilt och privat på husets gavel. Härifrån har du utsikt över Årstavägen och föreningens lummiga trädgård.

Väl inne i bostaden erbjuds en rymlig hall med gott om plats för förvaring. Klädkammare finns i anslutning till hallen. Hallen öppnar upp mot ett välplanerat och praktiskt kök med matplats och ett fullstort svalskåp/skafferi. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, gasspis, elugn och fläkt. Ljusinsläpp från stort fönster. Från hallen nås även lägenhetens vardagsrum och det ena sovrummet med ett vackert burspråk. I det ljusa och luftiga vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och matplats. I vardagsrummet ligger den fina och välbevarade fiskbensparketten sedan 1947. Härifrån når du även den trivsamma balkongen. Via vardagsrummet kommer du in till det större sovrummet med gott om förvaring i garderoberna och plats för dubbelsäng. Även i sovrummet ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstretStambytt och kaklat badrum. Badrummet är utrustat med WC, badkar, tvättställ och spegelskåp. Till lägenheten hör ett större vindsförråd samt ett mindre källarförråd.

Välkommen på visning!