BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Armborstvägen 22, vån 3

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld
  • 1151
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en helt nyproducerad (Svanenmärkt) och fin 3:a om 76 kvm, belägen på vån 3. Allt i nyskick då inflyttning skedde under 2023. En av få lägenheter med dubbla balkonger! Lägenheten är genomgående och har en balkong i västerläge in mot innergård och den andra balkongen, med förmiddagssol, nås via vardagsrummet och har en öppen och fin utsikt.

Underbart ljus och öppen lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående ljusa väggar och fint ekparkettgolv (förutom i hallen där man lagt ett snyggt grått klinkergolv). Mycket bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob i hall, rymlig klädkammare i ena sovrummet samt plats för fristående garderob i andra sovrummet. Snyggt och modernt kök med släta grå luckor och full utrusning i form av kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro samt induktionshäll. Bra matplatsdel för 6-7 personer i köket vid fönstret och en trevlig bardiskdel, mot vardagsrum, där man kan sitta några stycken.  Fräscht och stilrent badrum med dusch, WC, handfat med kommod undertill samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och väggfast skåp ovan. Trevliga detaljer som säljaren haft som tillval är bla inmålade lister och foder och att stora sovrummet har extra isolering mot ljud. Detta är nyproduktion när den är som bäst!

Här bor du i nyproducerade bostäder i en blandning av stad och natur, med ekskog och lummiga parker som närmsta granne och promenadavstånd till pendeln. Här finns skolor och förskolor runt hörnet, blandat med restauranger, träningsmöjligheter och gröna stråk. Pendeltåget vid Älvsjö station ligger några minuter bort från bostaden och tar dig in till city på nio minuter. Härifrån kan du dessutom välja mellan åtta olika busslinjer som tar dig runt om i närområdet. Det finns fina cykelvägar till och från stan och åker du hellre bil tar du dig snabbt ut på E4:an från Älvsjöstaden.

Välkommen på visning!