BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Södra Vägen 49, 6 tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 8.550.000 kr / Såld
  • 5503
Värdera din bostad

Beskrivning

Lyxig 4:a om 96 kvm i eftertraktat läge på våning 6 av 6 med en underbar balkong om ca 10 kvm i söderläge som vetter rakt ut mot vackra Svindersviken!

Denna bostad bjuder på en optimal planlösning med tre rymliga sovrum, ett stort badrum samt en gäst-wc, fönster i tre väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp och lägenhetens "kronjuvel": den stora, härliga balkongen högst upp i fastigheten med en hänförande utsikt.   

Lägenheten är utrustad med påkostade tillval som bl.a. högre kvalitet på vitvaror, snygg och praktisk golvklinker i hall, fullutrustat kök med dubbel kombinerad kyl och frys, solida innerdörrar samt extra väggisolering i sovrum. Man har även "Intelligenta Hem grundpaket" vilket innebär att ditt hem blir utrustat med smarta funktioner som styrning av hemmet och hushållsapparater via mobilen eller rösten, t.ex. förinstallerade smarta dimmers i samtliga rum vilket gör att du kan styra belysningen digitalt. Du kan styra belysningen med rösten, släcka hela bostaden med ett enkelt knapptryck och njuta av färdigbryggt kaffe på morgonen!

Hall

Man välkomnas via säkerhetsdörr in i en spatiös hall med praktiska avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och här finns även plats för avlastningsbord. Väggarna är målade i en ljusbeige kulör och golvklinker i mörkgrå kulör. 

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket, en sammanlagd yta om ca 32 kvm. Flera stora fönster i tre väderstreck med generöst ljusinsläpp. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som större matplats. Väggarna är målade i en ljusbeige kulör och vitlaserad 3-stavsparkett i ek. Från vardagsrummet nås bostadens inbjudande balkong. 

Balkong

Från vardagsrummet når man bostadens stora härliga balkong i söderläge, vilket innebär sol hela dagen! Man har en fantastisk vattenutsikt ner mot Svindersviken och man har ingen granne ovanför då man bor högst upp i fastigheten. Här finns gott om plats för lounge-grupp/utemöbler, solstolar, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning.

Kök

Fullutrustat kök från Vedum med släta luckor i havregul kulör, snygg och tålig bänkskiva i kompositsten i grå kulör samt stänkskydd i grå kulör. Toppmodern köksutrustning som består av dubbel kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn och mikro, blandare i kromutförande, bänkbelysning, helintegrerad diskmaskin och induktionshäll. Generöst med förvaring bakom skåp och goda arbetsytor. Väggarna är målade i en ljusbeige kulör och vitlaserad 3-stavsparkett i ek.

Sovrum 1, 2 och 3

Samtliga sovrum är väl tilltagna (16 kvm, 11 kvm samt 11 kvm) med plats för en stor dubbelsäng, nattduksbord, bra med förvaring i vit skjutdörrsgarderob i huvudsovrummet samt plats för övrig möblering. Väggarna är målade i en mörkgrön kulör i huvudsovrummet, ljusgrå och beigerosa i de andra sovrummen samt vitlaserad 3-stavsparkett i ek.

Badrum

Stort och fräscht badrum som är inrett i fint klinker i grå kulör och kakel i vit kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, badkar med badkarsblandare och takdusch, handdukstork, separat tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför samt förvaring i praktiskt väggskåp. Badrumsinredning i ek. 

Gäst wc

Mittemot badrummet har man en gäst wc som är inrett i fint klinker i grå kulör och vitt kakel på ena väggen samt rosa kulör på två väggar. Toalett, handfat med kommod och spegelskåp. 

Förråd

Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd.

Bilparkering

Garageplats med el följer med lägenheten och kostar 1900 kr/månad (garageplatsen går att säga upp). Garage nås direkt via hiss utanför bostaden. 

Bostaden säljs på ritning med möjligt tillträde från Februari 2024. 

Film av bostaden finns, kontakta mäklaren för mer info!