BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Fingerörtsvägen 8

  • 2 rum och kök
  • 72 kvm
  • 4.995.000 kr / Såld
  • 755
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna totalrenoverade 2:a om 72 kvm som enkelt kan byggas om till en 3:a. Spektakulär vindslägenhet med utsikt över Järlasjön och balkong i fritt läge!

Du välkomnas in i en trevlig hall med plats för avhängning. Vidare in i bostaden öppnar det stora vardagsrummet upp sig och bjuder in till sociala middagar och kvällar i tv-soffan. Här ryms stor soffgrupp och matbord för 6-8 personer. Trevliga fönsterpartier och takfönster som ger ett fantastiskt ljus i hela rummet. Från vardagsrummet tar man sig ut på balkongen som badar i sol från tidig morgon till sen eftermiddag.

Intill ligger det nyrenoverade köket med öppen planlösning mot vardagsrummet. Modernt med luckor i vitt, bänkskiva och stänkskydd i vacker mörk behandlad sten. Här finns integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och micro i vitt och inbyggd fläkt. Bra förvaring i lådor och skåp samt trevlig bardel. I köket finns även ett stort fönster mot den trevliga innergården.

Sovrummet är stort och rymmer stor säng och bra förvaring hel garderobsvägg. Sovrummet har två fina tak fönster och från detta sovrum njuter du av sjöglimten över Järlajsön och området. Från hallen når man lägenhetens renoverade badrum som har kakel och klinker i vacker Carrara marmor. Här finns dusch med svarta industriella duschväggar, handfat med kommod från Svedberg, toalett, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk i marmor samt överskåp i vitt. Fina parkettgolv i hela lägenheten och fönsterbänkar i sten.

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030.