BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Gotlandsgatan 60, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 4.615.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Gotlandsgatan 60. En perfekt Södertvåa med stor och öppen planlösning & solig balkong i västläge.. Mitt i Sofo’s stekheta kvarter finns nu denna lägenhet med allt placerat rätt! Här finns det gott om utrymme och lägenheten är social med sin öppna planlösning mellan det renoverade köket och vardagsrummet, perfekt med vänner på middag och i anslutning har vardagsrummet dörr ut till balkongen. Sovrummet är placerat mot innergården som är vacker och lummig, här finns det plats för en större säng och i anslutning ligger lägenhetens badrum.


Föreningen är stabil, äger marken och genomförde stambyte 2010. Här finns det dessutom 8 st hyresrätter kvar som ligger som ett dolt kapital och i framtiden kommer generera extra pengar in till föreningen. Det finns även 5 st lokaler som inbringar ytterligare medel till kassan. I underhållsplan ligger att renovera taket år 2025. Årsavgifterna höjdes med 5% i januari 2023 och nu finns ingen ytterligare höjning beslutad. Majoriteten av lånen har en förhållandevis låg ränta idag och ca 4,5 mil av föreningens lån är räntefritt.
Varmt välkommen att kontakta mig vid intresse, hjälp med finansiering eller värdering av ditt egna boende så hoppas jag att vi ses på visning!

 

Perfekt Södertvåa med stor och öppen planlösning & solig balkong i västläge. Här på balkongen har du sol från lunchtid till mitten av eftermiddagen. Mitt i Sofo’s stekheta kvarter finns nu denna lägenhet med välkomnade hall med plats för avhängning, köket och vardagsrummet i öppen planlösning med plats för matbord och sovrum mot innergården. Allt placerat rätt! Här finns det gott om utrymme och lägenheten är social med sitt öppna renoverade kök, perfekt med vänner på middag och i anslutning vardagsrummet med dörr ut till balkongen. Takhöjd om ca 2,7 meter som bara kan hittas i dessa äldre bostäder, samt fiskbensparketten som ger den rätta genuina känslan. Vardagsrummet och balkongen som ligger i västerläge har utsikt mot lugna Bjurholmsgatan. På andra sidan av lägenheten ligger sovrummet med sitt vackra fönster som vetter ut mot den lummiga innergården. Här finns det plats för en större säng med bord på båda sidor och två garderober. I anslutning finns också lägenhetens helkaklade badrum utrustat med tvättställ, dusch och plats för förvaringsskåp. I hallen finns också en praktisk klädkammare. Lägenheten ligger på våning två av fem och fastigheten är från 1935. Trapphuset är synnerligen vackert med marmor både i trappor och golv. Gotlandsgatan har Nytorget, Vitabergsparken och Blecktornsparken intill med sina picknickar och parkteater. På fem minuter tar du dig promenerandes till Skanstulls t-banestation och ytterligare tio minuters gångmarsch befinner du dig på Södra stations pendeltågförbindelser.