BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökmossen/Telefonplan

Tångvägen 22

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • 2.570.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna att förälskas i denna magiska funkisdröm högst upp i huset. Läget är insynsfritt, originaldetaljerna är många och skogen bakom ger första parkett när naturen byter kostym. 

Det här är verkligen magi på 42,5 kvadrat. Ett stort och ljust vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen som sommartid ligger helt inbäddad i grönska tack vare det magiska träd som står precis framför. Det stora fina fönstret med tidstypiskt utseende släpper in ljuset både sommar och vinter, och solkatterna rör sig obehindrat på inredningen. Tack vare att öppningen till sovrummet är igenstängd går det att få in ett stort matbord utan att det känns trångt, och möbleringskombinationerna är många. 

Köket är hemtrevligt och mysigt med gott om plats för ytterligare möblering i form av matbord eller annan förvaringsmöbel. Varför inte en klassisk sitta-och-dricka-vin-bänk eller öppna hyllor att förvara dina allra finaste saker? För den som hellre vill ha ett matbord här kan morgonkaffet få sällskap av den lokala rådjursfamiljen nere i skogen. Köket är smart planerat och går i vita toner med en bänkskiva i trä. 

Sovrummet är lugnt och harmoniskt med skogen bakom huvudkudden (men sängen går också att ha åt andra hållet såklart). Här kan trädens vajande grenar studeras direkt från sängen och det är inte ovanligt att ekorrarna springer förbi i träden utanför fönstret. Här finns det gott om plats för den som vill fylla sovrummet med antingen en fåtölj eller ytterligare förvaring och i den gamla öppningen till vardagsrummet sitter idag hyllor. Här är det magiskt mysigt både dag som kväll.

Hallen som binder ihop vardagsrum med kök och sovrum är avlång med garderobsvägg och hatthylla. Ytterligare plats finns för en liten hallmöbel eller som idag, en spegel. Från hallen nås också badrummet med fönster och tvättmaskin. 

Det här verkligen en magiskt, utomordentlig och fantastisk 2 rok som om möjligt är ännu bättre i verkligheten.