BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Glömsta

Skarphedens väg 8b

  • 4 rum och kök
  • 79 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus. Perfekt beläget i ett barnvänligt och populärt område. Med en genomtänkt planlösning på två plan erbjuder detta hem både komfort och stil.

Här möts du av en ljus och öppen planlösning med generösa ytor. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och har gott om förvaringsutrymme. Köket ansluter smidigt till vardagsrummet, vilket skapar en social atmosfär där familj och vänner kan samlas.

Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den härliga uteplatsen med ett altandäck, perfekt för avkoppling i bästa sydvästläge. Trädgården har även en välskött gräsmatta. Ett förråd finns tillgängligt för att lagra dina verktyg och trädgårdsredskap.
Därtill finns tre sovrum med stilrena ytskikt och gott om plats för förvaring samt två helkaklade badrum som är utrustade med bekvämligheter exempelvis kombinerande tvätt/torkmaskin som bidrar till en avkopplande vardag.

Detta bostadsrättsradhus är beläget i ett eftertraktat område som är känt för sin familjevänliga atmosfär och närhet till grönområden. Här finns även skolor, förskolor, lekplatser och motionsspår, vilket gör området till en idealisk plats för familjer.

Varmt välkomna på visning.