BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östra Kungsholmen

Kungsbro strand 17, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • 4.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna yteffektiva och renoverade 2:a med sjöutsikt invid grönskande och lunga Kungsbro Strands fina strandpromenad, en kort promenad från City!

I Stockholms största förening erbjuds nu en lägenhet med stilrena ytskikt i ljusa färger och vacker holländsk parkett i vardagsrummet. Lägenheten har en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även utgången till lägenhetens stora balkong som erbjuder sol fram till ca 18 under sommaren. Här kan du avnjuta en fantastisk utsikt över Stockholm, bl.a. Mälaren, Stadshuset, kyrkotorn, mm. Rymligt och insynsskyddat sovrum som ligger i ett lugnt och ostört läge. Badrummet är i gott skick med goda förvaringsmöjligheter, här är även förberett för tvättmaskin.

Nu ges tillfälle att förvärva en fantastisk tvåa perfekt för såväl par och singlar! Det här är ett av stans absolut mest centrala lägen men samtidigt lugn adress vid kanten av härliga Klara Sjö, endast någon minut från Centralstationen. Lägg därtill en av Stockholms bästa takterrasser belägen i samma hus med en utsikt som är svår att se sig mätt på. 

Här bor du precis invid strandpromenaden som tar dig runt hela Kungsholmen längs med vattnet. Den som vill kan njuta av ett aktivt båtliv samtidigt som man har promenad- och löparspår precis utanför dörren. Bostaden ligger mycket centralt invid City med all tänkbar service och T-centralen och Arlanda Express når du på någon minut. I kvarteren finns även flertalet busslinjer samt T-bana samt ett stort restaurang- och shoppingutbud. Välkomna på visning!