BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huvudsta

Polhemsgatan 3

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • 2.860.000 kr / Såld
  • 5950
  • 4506
  • 2783
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik Renoveringsmöjlighet i Hjärtat av Gamla Huvudsta!
Välkommen till ditt nästa projekt - en fantastisk 3 rok bostad i det charmiga Gamla Huvudsta. Denna unika bostad är ett renoveringsobjekt som ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem i en historisk och eftertraktad del av Stockholm.
Boendet erbjuder tre generösa rum och kök som utgör en idealisk grund för dina kreativa idéer. Högt i tak och vackra detaljer ger en autentisk atmosfär som bara en äldre fastighet kan erbjuda. Detta är platsen där du kan omvandla denna pärla till något helt unikt och personligt.

Brf Urnan 11 är en äkta föreningen som äger marken. Föreningen består av 87 st bostadsrätter och 10 hyresrätter. Stabil ekonomi med så kallade "dolda tillgångar" i form av hyresrätter som succesivt säljs av vid tillfälle.

Och så läget! På Huvudstagatan bor man i ett trivsamt område med närhet till såväl stadspuls som natur och grönska. Huvudstagatan erbjuder flertalet mysiga restauranger, en lCA butik, gym, hunddagis och inte minst det populära konditoriet Kosterheds samt dess nyöppnade Choklateria. Västra Skogens T-bana och Solna Centrums T-bana ligger på promenadavstånd. I närheten av lägenheten går även flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma flygplats. För ett större serviceutbud ligger Solna Centrum med över 100 butiker, restauranger och systembolag en kortare promenad bort. Här finns även tunnelbana och flertalet bussförbindelser samt tvärbanan. Ett stenkast från lägenheten nås de mysiga promenadstråken vid Huvudsta Strand. Här finns Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark och ridskola, det nyrenoverade strandbadet och kringliggande klippbad. Längs med Ulvsundasjön når du Vasastan och Rörstrandsgatan på ca 15 minuter. På vägen passerar du bland annat restaurang Grodhavet, Pampas Marina och Karlbergs Slott.

Varmt välkomna till Polhemsgatan 3!
- Stabil Brf med dolda tillgångar. 
- Låg avgift.
- Källarförråd ingår i bostaden.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd och innergård med lekplats och grillmöjligheter.
- Optimal planlösning, möjlighet finns att göra om till fyra rum.
- Balkong med attraktivt solläge.
- Närhet till förskolor, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.
- Bra utbud av kommunikationer.
- Närheten till den kommande pendeltågsstationen Huvudsta.