BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brandbergen

Tvillingarnas gata 342

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 1.650.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till adressen Tvillingarnasgata 342!

Här erbjuder vi en väldisponerad trea på första våningen med alla de bekvämligheter som du söker i ditt nya hem. Förutom den oslagbara närheten till allt du behöver i vardagen, är bostaden smakfullt inredd med högkvalitativa materialval. Det är bara att flytta in och njuta.

Ditt nya hem är beläget på första våningen med en inglasad balkong som ger dig en fantastisk vy. Du har omedelbar närhet till förskolor, skolor och kollektivtrafik. Inom 200 meters gångavstånd finns bussar som tar dig direkt till Stockholm C, Gullmarsplan, Tyresö och Haninge C, där du enkelt kan byta till tåg för att ta dig till Stockholm Central eller Nynäshamn.

Vi ser fram emot att välkomna dig på en visning!

- 3:a 
- Inglasad balkong
- Välplanerad
- Nära kommunikationer
- Nära centrum och daglivaruhandel
- Nära skolor och förskolor

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 2/3. Lägenhetsnummer 141. Föreningen HSB BRF Tellus i Haninge.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.650.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 6 490 kr (Värme, Vatten, , EL, kabel-TV (grundutbud), bredband ingår). Andel i föreningen är 0.2066 %.

Driftskostnad

Totalt 100 kr/mån (1 200 kr/år) varav Försäkring 100 kr/mån. Antal personer: 3. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen.

Byggnadsår
1971-1972

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta bostäder till medlemmarna med nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229).

Föreningen tillhandahåller 590 bostadsrätter, 51 lokaler och en 1 föreningslokal

Kommande renoveringar

2021 Fastighet Ommålning av låghustaken
2021 Fastighet Byte av golv samt uppfräschning av gymlokal
2021 Mark Utvecklingsplan fortlöper med rabatter vid port
2021 Fastighet Hissrenovering. Föreningen kommer att kontrollera status på våra hissar.
Utifrån resultat kommer en plan tas fram på eventuell renovering eller hissbyte. Detta kommer då att göras i etapper.
2021 Fastighet Byte av fläktar på tak.
2021 Fastighet Obligatorisk ventilationskontroll (OVK)

Tv och bredband
Fiber är indraget med uttag i sovrum och vardagsrum

Parkering
totalt finns det 412 garage och parkeringsplatser.

Överlåtelseavgift
1691:- betalas av köpare

Pantsättningsavgift
483:-

Pantsättningar

Rumsbeskrivning

Hall
Här välkomnas du av en ljus och öppen hall med bra avhängningsmöjligheter. På golvet finner du klinkers precis innanför dörren som sedan flyter ut i parkett. Väggarna går i ljusa toner med tapetserad fondvägg.

Vardagsrum 
Vackert rum i ljusa naturnära kulörer på väggar och på golven finner vi parkett. Fantastiskt ljusinsläpp som leder dig till den inglasade balkongen. Här får ni plats med soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas.

Kök 
Välplanerat kök med bra arbetsytor och mycket förvaring uppmuntrar familjen att här skapa goda middagar. Mycket naturligt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti som vetter mot innergården. Utrustning såsom: ugn med spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/ frys. Väggarna går i ljusa toner och på golven finner vi laminat.

Sovrum 1
Stort och härligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas. Här går väggarna i ljusa, jordnära toner. God förvaring tack vare garderobsvägg.

Sovrum 2
Ljust sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Jordnära färger Även här finns förvaring i form av garderob.

Badrum
Härligt helkaklat badrum med plats för både bubbelbadkar och tvättmaskin. Här har man även tänkt på avlastningsyta för snabb hantering av tvätt. Utrustning såsom: Golvvärme, WC, kommod och handdukstork.

Balkong
Väl tilltagen inglasad balkong med plats för sittgrupp om så önskas. Här skäms man bort av lugnet även in på småtimmarna i gott sällskap.