BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Jungfrudansen 26

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • 1.700.000 kr / Såld
  • 5281
  • 1830
  • 4323
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt Renoveringsobjekt med Oändliga Möjligheter!
Välkommen till ditt nästa projekt! Denna charmiga bostad är en 1 rok med en fantastisk potential att förvandlas till din drömlya. Oavsett om du är en erfaren renoverare eller en förstagångsköpare med en kreativ vision, så är detta hemmet för dig. Lägenhetens enda rum och kök (1 rok) ger dig en oöverträffad flexibilitet när det gäller att skapa ditt eget personliga utrymme. Fantastiskt ljusflöde ger en inbjudande atmosfär och öppnar upp för många möjligheter att skapa en funktionell och elegant boendemiljö.

Och så läget! Här bor man man i ett trivsamt område med närhet till såväl stadspuls som natur och grönska. Huvudsta  erbjuder flertalet mysiga restauranger, Hemköp, gym, tandläkare och apotek mm. Huvudsta Centrums T-bana ligger endast 650 m bort där båda de blå linjerna passerar och på bara 6 minuter når du T-centralen. I närheten av lägenheten går även flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma flygplats. För ett större serviceutbud ligger Solna Centrum med över 100 butiker, restauranger och systembolag en kortare promenad bort. Här finns även tunnelbana och flertalet bussförbindelser samt tvärbanan.
Ett stenkast från lägenheten nås de mysiga promenadstråken vid Huvudsta Strand. Här finns Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark och ridskola, det nyrenoverade strandbadet och kringliggande klippbad. Längs med Ulvsundasjön når du Vasastan och Rörstrandsgatan på ca 15 minuter. På vägen passerar du bland annat restaurang Grodhavet, Pampas Marina och Karlbergs Slott.

Varmt välkomna till Jungfrudansen 26!
- RENOVERINGSOJEKT
- Stabil förening med låg belåning.
- Låg avgift. 
- Källarförråd ingår i bostaden.
- Renoverat badrum (2018).
- Stambytt 2018.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd och gästlägenhet.
- Närhet till förskolor, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.
- Bra utbud av kommunikationer.