BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 35, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • 5.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

SKULDFRI - VÄLPLANERAD - SMAKFULLT RENOVERAD - MARIATORGET 

Varmt välkomna till en otroligt välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Det är dessutom en smakfullt renoverad lägenhet i en skuldfri förening! Lägenheten har otroligt fint kök och är belägen ett stenkast bort från Mariatorget. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finner ni ett fantastiskt kök med en härlig köksö som skärmar av hallen men också ger er mycket arbetsyta. Detaljerna i köket är väl genomtänkta och köksluckorna har en vacker grön kulör med fina beslag och bänkskiva av fin granit. Här finner ni all maskinell utrustning. Vidare in möts ni av ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Här kan ni utan några problem möblera med större soffgrupp, middagsbord samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås det som idag används som barnrum. Här finns gott om plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Banrummet nås även från master bedroom. Ni kan med enkla medel stänga igen mellan sovrummen för att få det mer privat. Master bedroom är väl tilltaget och har plats för dubbelsäng, sängbord, garderober samt kontorshörna om så önskas. Badrummet är helkaklat och smakfullt. Här finns allt man behöver så som tvättmaskin, handdukstork, dusch med duschdörrar, förvaring och kommod. 

Detta är en underbar lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Ni bor dessutom i en mycket solid förening som är skuldfri. Föreningen har tidigare haft avgiftsfria månader. Har ni alltid drömt om att bo vid Mariatorget och all dess utbud av restauranger, barer och cafeér är denna lägenhet helt rätt för er! Ni bor även med någon minuts promenad till Mariatorgets tunnelbana. 

Missa inte denna visning!