BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Bivägen 7a

  • 1 rum och kök
  • 21 kvm
  • 1.995.000 kr / Såld
  • 950
Värdera din bostad

Beskrivning

När du kliver in i minivillan möts du av en öppen och luftig interiör där ljus flödar in genom stora fönsterpartier.
Huset är genomtänkt i minsta detalj och materialvalen genomsyras av hög kvalité. Golvvärme finns i hela bottenplanet.
De stora fönsterpartierna mot den stora uteplatsen skapar gott om ljus och rymd och gör att huset upplevs större.
Terassen som går längst huset är lagt i trall och har plats för loungegrupp samt andra diverse möbler. Här kan du grilla och njuta av solens timmar!
Du har även en trädgård med gott om plats för plantering. På tomten står även ett förråd där du kan förvara det mesta.

Hall 

Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Det finns bra plats för ytterkläder till höger av form av en garderob.

Badrum
I angränsning till köket ligger det fräscha badrummet med handfat, dusch och wc. Sandgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. 

Kök – fokus på mat & umgänge
Till höger om hallen ligger det hemtrevliga köket. Det är här man möts av ljuset, och grönskan utanför fönstret som är så karaktäristiskt för denna minivilla. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, inbyggd mikro, spis med induktionshäll och ugn. Det finns gott om förvaring i köksskåpen. Pricken över i är det fantastiska fönstret över diskhon. 

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot uteplatsen och trädgården. Maximalt ljusinsläpp över vitmålade väggar och ekparkettgolv med inbyggd golvvärme!

Sovrum
En trappa upp har du sovdelen med hela 160cm i takhöjd, vilket är högt för att vara attefallshus. Plats för dubbelsäng. Fönster i tre vädersträck som ger en rymlig känsla. Här upp har du även ett förråd där du får plats med dina kläder.

Övrigt
Till bostaden hör ett förråd till som finns i trädgården.