BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Lotterivägen 33, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED EFTERMIDDAG- OCH KVÄLLSSOL PÅ BALKONGEN!

Varmt välkomna att förälska er i denna bedårande funkisdröm på eftertraktade Lotterivägen! Läget är perfekt på lugn återvändsgata i hjärtat av mysiga Hägerstensåsen, endast ett stenkast från butiker, restauranger och caféer. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. I kombination med en takhöjd om cirka 2,70 meter bidrar det till en ljus och luftig känsla i bostaden. Till lägenheten hör en balkong i sydvästläge med möjlighet att avnjuta både lunch och middag i solsken. Bostaden är ytterst välplanerad med rum som genomgående är generöst planerade och har gott om förvaringsutrymmen.

I lägenheten finns det flera originaldetaljer kvar från byggåret, så som vacker fiskbensparkett i vardagsrummet och fönsterbrädor i sten. Det ljusa köket har gott om förvaring och arbetsytor och är utrustat med diskmaskin, kyl- och frysskåp, fläkt samt spis med ugn. I det behagliga sovrummet finns det plats för dubbelsäng och gott om förvaring i och med inbyggd originalgarderob. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handdukshängare, handfat med kommod samt spegelskåp. Hallen har gott om förvaring med inbyggda garderober. Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

Brf Lotterivägen 19-37 är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken som fastigheten är byggd på (ej tomträtt) och har en hyresrätt kvar (dold tillgång). Föreningens belåningsgrad är låga 2 406 kr/kvm, enligt årsredovisningen för 2022, och kommer att minska ytterligare efter försäljningen av en hyresrätt i oktober 2023. Föreningen har genomfört större renoveringar så som stambyte, balkonger och tak. I anslutning till fastigheten finns sju parkeringsplatser som medlemmar kan hyra. Föreningen har även flera lokaler och förråd som den hyr ut till medlemmar och externa hyresgäster. Innergården är välskött och mycket vacker med lummiga träd och blommor under sommarhalvåret. På gården finns även sittplatser, en lekplats och en grill med möjlighet att förbereda måltider för både fest och vardag. I fastighetens källare finns det hobbyrum, cykel- och barnvagnsrum, förråd samt två tvättstugor.

På Lotterivägen bor ni mitt i idylliska Hägerstensåsen med caféer, restauranger och charmiga butiker. Här har ni chansen att bo i ett vackert hem med endast några få minuters promenad till tunnelbanan. På promenadavstånd finner ni grönområden i Vinterviken med klippbad vid Örnsberg, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Tre stationer bort på tunnelbanans röda linje når ni Liljeholmen med stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

Det här är en bostad som ni måste uppleva – varmt välkomna att anmäla ert intresse!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Hägerstensåsen
- Balkong i bästa sydvästläge
- Sol från lunchtid fram till kvällen
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm
- Fint ljust kök med plats för matgrupp
- Generös takhöjd om cirka 2,70 meter
- Gott om förvaringsutrymmen
- Stabil förening som äger marken och har en hyresrätt kvar
- Låg belåningsgrad om cirka 2 406 kr/kvm
- Ett stenkast från Hägerstensåsens centrum och kort promenad till tunnelbanestation