BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Skönviksvägen 315

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea som är i genomgående väldigt bra skick. Lägenheten präglas av en härlig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i motsatta väderstreck. Härlig balkong i bästa sydväst läge. De 69 kvadratmetrarna är fördelade över ett ljust och väl tilltaget vardagsrum, ett stort arbetsvänligt kök med plats för matgrupp, en praktisk och rymlig hall, två ordentliga sovrum, väl tilltagen klädkammare och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett perfekt beläget boende nära service, kommunikationer och grönområden.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött HSB-förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, föreningslokal gym och bastu.

I närområdet finner du bl.a. nödvändigheter såsom Stureby vårdcentral, apotek, ICA BEA Svedmyra, Globen shopping samt Farsta centrum som nås med både bil och cykel. Utmärkta kommunikationer med T-banans gröna linje, buss 161 som snabbt tar dig in till Älvsjö och pendeltåg och med bil tar du dig smidigt ut på Örbyleden. In till Södermalm och pulsen cyklar du på endast 15 minuter.

Välkomna på visning!