BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö Centrum

Perronggatan 3

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • 2.400.000 kr / Såld
  • 495
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldigt hemtrevlig lägenhet belägen högt upp i huset med en rymlig balkong mot lugn och trevlig gård. Bostaden är smakfullt inredd med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv. Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och den mysiga sovalkov. Generösa fönsterytor i kombination med den genomgående planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten:

Hall
Välkomnande möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaringsmöjligheter. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av charm och fina ekparkettgolv som löper vidare in i lägenheten. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för  soffgrupp.

Kök
Stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll samt en spisfläkt. Sober spotlightsbelysning ovan bänkytor ger köket det lilla extra. Snygg påkostad köksö som blir en förlängning av den sociala lägenheten. 

Sovalkov
Rofyll sovalkov med garderober längst sidan. Här kan du enkelt sätta upp en gardin för avskildhet. 

Rymlig balkong
På balkongen finns gott plats för en loungegrupp. 

Badrum
Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, kommod, dusch med glasväggar. I badrummet finns även kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra förråd.