BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nykvarn

Skolhagsvägen 14

  • 6 rum och kök
  • 145 kvm
  • 4.010.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett av Nykvarns absolut bästa lägen! Här bor du på lugn återvändsgata med södervänd tomt, skogsparti bakom och fem minuters promenad till tåget. Det här välvårdade huset från 70-talet är en riktig originalskatt som erbjuder en nostalgisk känsla. Huset har en karaktäristisk arkitektur som är typisk för tidsepoken med masterbedroom och två sovrum uppe med mellanliggande vardagsrum och wc, samt sociala ytor nere tillsammans med badrum, groventré och tvättstuga. Det finns självklart möjlighet att anpassa planlösningen och ytskikten efter dina egna önskemål och behov. Beläget på en generös, uppvuxen tomt i söderläge tillsammans med dess lugna område på återvändsgata och närhet till Nykvarns stadskärna och förskola gör detta till ett drömhem. 100 meter till skogsstigar, hästspår och lekplats. Under fem minuters promenad till tåget som tar dig till Stockholm på 30 minuter. Friliggande garage.

ENTRÈPLAN
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängningsytor. Trivsamt sidoljus bredvid ytterdörren.

Kök
I det här huset är köket verkligen husets hjärta. Ett riktigt stort rum med tre fönster och ingång till både hallen och vardagsrummet. Möjlighet finns självklart för den som önskar att öppna upp åt båda håll för en ännu luftigare och socialare känsla. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis och fläkt. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Matplats för sju personer. 

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt två håll och med stor öppen spis. Plats för soffgrupp och matplats. 

Sovrum 1
Kvadratiskt och lättmöblerat sovrum med tre garderober och utgång till det härliga uterummet. Se alternativ planlösning för dig som önskar ett större vardagsrum.

Uterum
En av höjdpunkterna är det mysiga inglasade uterummet som förlänger säsongen.

Badrum
Det här badrummet är en riktig tidskapsel från 70-talet med en tydlig retrokänsla. Väggarna är prydda med grönt blommigt mönster och porslinet i dess samma trendiga färg. Badrummet är stort och inrymmer både badkar, dusch, vägghängd WC, tvättställ och bastu. Tre fönster för härligt ljusinsläpp.

Tvättstuga
I anslutning till den praktiska groventrén ligger husets separata tvättstuga. Här inne finns varmvattenberedaren, tvättmaskin, torkskåp och sink. 

ÖVRE PLAN

Allrum
I mitten av huset finns ett stort allrum för många typer av aktiviteter. Här finns plats för stor soffgrupp och tv-möbel. Takkupan skapar rymd åt rummet. 

Sovrum 2 och 3
Två spegelvända rum perfekta som barnrum med plats för enkelsängar, skrivbord och byråer. Två inbyggda garderober i respektive rum. 

Sovrum 4
Masterbedroom med stor egen balkong och klädkammare. Rummet har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. En garderob och ett linneskåp. 

WC
Praktiskt WC med takfönster för ljusinsläpp. Utrustat med WC och tvättställ. Plastmatta på golvet och målade väggar.

Garage
Varmgarage med plats för en bil, samt uppfart framför med plats för ytterligare bilar. Förråd i garaget med utgång mot trädgården. 

Trädgård
Lättskött och uppvuxen trädgård som vetter mot ett skogsparti. Här finns över 50 sorters växter, bl.a. körsbär, äppel & päronträd, doftande kaprifol, hallon och vackra pioner.