BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Ringvägen 162 / Malmgårdsvägen, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • 2.880.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Belägen centralt med Vitabergsparken som din närmaste granne!

Välkommen till denna förtjusande bostad med ett oslagbart läge söder om stan, där urban livsstil smälter samman med harmonisk omgivning, omringad av frodig grönska! Kliv in i detta mysiga hem med en smart planering som utnyttjar varje kvadratmeter på mest förtjänstfulla sätt. Här kan du förtrollas av de charmiga inslagen från 30-talet, inklusive den vackra fiskbensparketten och det tidlösa originalköket med serveringsskåp i lavendel. Lägenheten översvämmas av naturligt ljus genom de stora fönstren som öppnar upp mot den soliga innergården. Köket är välbevarat och rymligt, komplett med generöst med förvaringsutrymme. Lägenheten kan omdisponeras till 2 rok (Se alternativ planskiss) 

Föreningen är välskött och lågt belånad, äger marken och skämmer bort sina medlemmar med en härlig innergård som inkluderar grillmöjligheter.

Det trendiga SoFo, med Vitabergsparken som en praktisk granne tvärs över gatan, ger dig en fridfull och uppfriskande miljö precis utanför dörren. Samtidigt är Nytorgets pulserande energi bara ett stenkast bort. Här finns också bekvämligheter som matbutiker, restauranger, gym och en mängd serviceinrättningar inom räckhåll. Detta är en chans du inte vill missa!

Rumsbeskrivning:

Entré:
Välkomnande originalgolv i trä och väggar i ljusa toner. Praktisk avhängningsyta via hatthylla från byggåret. Dessutom skyddas lägenheten av en säkerhetsdörr.

Köket:
Elegant furugolv och ljusa väggar skapar en inbjudande atmosfär. Skåp med luckor i färgen lavendel ger rikligt med förvaringsmöjligheter ovan och under arbetsbänken och det bevarade serveringsskåpet når ända upp till taket. Rostfri arbetsbänk med snyggt vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med kyl, frys, gasspis. Ett spröjsat fönsterparti öppnar upp köket mot den gröna innergården och släpper in rikligt med dagsljus.

Allrummet:
Fiskbensparkett och ljusa väggar ger vardagsrummet en ljus och inbjudande känsla. Här finns gott om plats för en soffa, soffbord, mediabänk, matbord och säng. De stora fönsterpartierna riktar blicken mot den fridfulla innergården och bjuder in till avkoppling.

Badrummet:
Modernt klinkergolv och väggar i vitt kakel pryder detta badrum som är utrustat med WC, ett stilrent handfat och ett rymligt badkar. 

Vindsförråd:
Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett rymligt vindsförråd.