BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Toffelbacken 35

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
  • 5332
Värdera din bostad

Beskrivning

På det första våningsplanet, en halv trappa upp, finns den här mycket smakfullt renoverade bostaden som skiljer sig från mängden och som det bara är att flytta in i. Många renoveringar är gjorda av nuvarande ägare, vänligen se lista nedan.
Här finns ett badrum och en gästtoalett vilket underlättar vardagen för familjen. Nytt kök med nya vitvaror (hel kyl och hel frys, diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn med ångfunktion). Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och de två sovrummen. Den sobra färgsättningen i kombination med materialvalen och det ostörda läget resulterar i ett drömhem. Balkongen har ett härligt läge och utsikt över trädtoppar. 

Här bor du i en omtyckt BRF med fina innergårdar som är alldeles underbara under sommarhalvåret, här finns bl.a sittplatser, grill och fina planteringar.

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och ytterligare lite längre bort finns Kämpetorpsskolan som nyligen har byggts ut. 
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. 

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

Hall 
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om plats för familjens ytterkläder och skor. Ett snyggt betonggolv ligger i den första delen av hallen. Lite längre in i hallen finns gott om garderober och plats för ett hemmakontor. För de ting som du inte vill förvara inne i hemmet så kommer källarförrådet till användning, vilket är beläget i samma huskropp.

Gästtoalett
Även inne i gästtoaletten ligger ett snyggt betonggolv. Här finns handfat med kommod, ett badrumsskåp och WC.

Vardagsrum 
Det som utmärker det här hemmet är den trevliga planlösningen och de fina material- och färgvalen. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Rummet har ett ostört läge. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som bjuder på härlig grönska.

Kök 
Det här är ett riktigt drömkök som inbjuder till matlagning och umgänge. Vita släta köksluckor ger ett modernt intryck. Här finns gott om bänkyta och köksskåp längs två sidor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av hel kyl och hel frys med ismaskin, integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn med ångfunktion. Det är förberett för micro ovanför ugnen. I förlängningen av köket finns en matplats där ett bord går att duka upp för många gäster. 

Balkong
Med utgång ifrån köket nås balkongen som ligger inbäddad i grönska. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Inglasningen gör dessutom att du kan nyttja balkongen större delen av året. Läget gör att man gärna tillbringar mycket tid här ute. Här kan du möblera med en utemöbel och växter efter säsong.

Sovrum
Underbart sovrum, i anslutning till köket, med utsikt över grönskan utanför. Här finns plats för en större säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns garderober med skjutdörrar. 

Badrum 
Stort och ljust badrum med öppningsbart fönster! Här finns ett stort handfat med kommod, badrumsskåp, WC och badkar. Badrummet är vidare utrustat med en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och väggskåp och en vägghängd torkställning.

Sovrum
Bostadens andra sovrum, som nås i anslutning till hallen, är även det i bra storlek med gott om plats för säng, nattduksbord och skrivbord. 

Gjorda renoveringar av nuvarande ägare
År 2020:
Nytt golv i alla rum
Målat samtliga väggar och tak
Nytt kök
Öppnat upp dörröppning mellan hall och vardagsrum
Öppnat upp dörröppning mellan hall och kök
Ny elcentral och omdragning av el
Nytt handfat, spegelskåp badrum
Nytt duschmunstycke badrum
Bytt ballofix i badrum, gästtoalett och kök
Torktumlare
Nya persienner
Taklampor stora och lilla hallen
Taklampor badrum
Byggt igen dörröppning mellan lilla sovrummet och badrum

År 2021
Betonggolv i lilla hall och lilla toan
Nytt handfat, spegelskåp, kakel lilla toan
Inglasning balkong
Garderober hall
Garderober stora sovrummet
Bänk och överskåp badrum
Nya innerdörrar
Torkställning badrum


År 2022
Målat golv och väggar balkong

År 2023
Ny toalett lilla toan
Matta balkong