BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Sandalettgatan 1

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • 5.395.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen Sandalettgatan 1 – en pärla som kombinerar modern komfort med närhet till natur och bekvämligheter. Denna rymliga lägenhet erbjuder en lyxig livsstil med genomtänkta detaljer och enastående bekvämligheter.
Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social och inbjudande miljö där familj och vänner kan samlas och trivas. De tre sovrummen erbjuder gott om utrymme för både avskildhet och gemenskap.
Balkongen i soligt läge är det perfekta stället att njuta av solens strålar och friska luft. Här kan du odla växter, bjuda in till grillkvällar eller bara koppla av med en kopp kaffe.
Badrummet är en fröjd för ögat med helkaklade väggar samt att ni har en separat WC i bostaden. Allt för att vardagen ska bli lite bättre.

Läget är oslagbart med närhet till naturen, kommunikation och skolor. Du har naturens lugn och skönhet runt hörnet, samtidigt som du har bekvämt nära till kollektivtrafik och vägar som tar dig till stadens puls på nolltid. Skolor och andra viktiga bekvämligheter finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Här kan du njuta av avkopplande stunder och en känsla av lyx. 

Hall

Välkomnande entréhall med klinker golv. Gott om avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor samt extra förvaringsplats i garderob med praktiska skjutdörrar. 

Vardagsrum

Vardagsrummet som är generöst till ytan och lätt möblerat. Här får du enkelt plats med en soffgrupp, perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar stort ljusflöde.

KÖK

Köket har en stilren och vacker inredning och är väl försedd med goda arbetsytor i neutral design och färg som smälter bra in i bostadens karaktär. Utrustningen består av häll, ugn, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys. Här finns även en köksö som bidrar till extra förvaring samtidigt som den bjuder in till sällskap.

Balkong

Rymlig balkong där man njuter av solen från lunch till kvällskvisten. Här finns det gott om plats för en loungegrupp och mer därtill.

Sovrum 
Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt fina förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Även inbyggda garderober finns i rummet. Stort fönsterparti mot innergården ger ett härligt ljusinsläpp. Ekparkettgolv och väggar i en behaglig blå ton.

Badrum 

Det stora badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar i vitt samt klinker på golv. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt dusch. Här finns även en tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare, en praktisk arbetsbänk samt vägghängda överskåp till förvaring.

Sovrum 

Även detta sovrum har ett stort fönsterparti mot innergården. Ekparkettgolv och väggar i lugn grön kulör. Platsbyggd garderob och gott om plats för både säng och skrivbord.

Sovrum 
Det tredje sovrummet har fönster mot innergården. Ekparkettgolv och målade väggar i ljus kulör. Här lämnas garderoben kvar.

WC
Separat WC med kommod, spegel och kaklat golv.