BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Luftskeppsgatan 10

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 2.495.000 kr / Såld
  • 489
  • 2292
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa trea med tilltalande planlösning samt en balkong med utsikt över den grönskande omgivningen. Här bor du insynsskyddat med direkt närhet till naturen samt bra kommunikationer och service. Lägenheten präglas av en härlig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare det fria läget och de stora fönsterpartierna i motsatta väderstreck. Lägenhetens 80 kvadratmeter är fördelade över två bra sovrum, ett stort vardagsrum, ett praktiskt kök, ett renoverat och rymligt badrum samt en inred walk-in-closet.

- Oslagbart läge
- Insynsskyddat
- Högst upp i huset
- Milsvid utsikt
- Välskött förening
- Gångavstånd till flertalet sjöar och Nackareservatet

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött HSB-förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor.

Skarpnäck gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. På kort avstånd finns både Flatenbadet och Söderbysjön. Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Dessutom är det nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort.

Varmt välkommen på visning!