BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsbacken 67

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 3.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en perfekt planerad tvåa med härlig öppen planlösning och en extra stor inglasad balkong.
Helrenoverad såsom golv, målade väggar/snickerier och ett mycket smakfullt kök från Marbodal med komplett maskinell utrustning. Badrummet är helkaklat och snyggt från stambytet 2003-2006.

Nya (2018) och utbyggda balkonger om 7 kvm med frånskjutbar inglasning. Balkongen rymmer både matbord och solstolar och kan nyttjas som ett "extrarum" även under kyligare dagar. Här finns eluttag för t ex infravärme.

Hallen är rymlig och bra med god förvaring för ytterkläderna.Vitmålade väggar, ekparkettgolv och säkerhetsdörr. Vardagsrummet är mycket öppet och ljust med stort fönsterparti och rymlig extra stor balkong i sydväst. Ekparkettgolv och vita samt dovt gröna väggar. Stort sovrum med plats för bred dubbelsäng och övrigt möblemang. Ljusgrå väggar och ekparkett. Smart förvaring bakom garderobsvägg med skjutdörrar.

Det stora köket är mycket snyggt renoverat med påkostat och supersnyggt kök från Marbodal. Vitt kakel ovan diskbänken. Praktiskt kök med matplats vid fönster och gott om skåp och förvaringsutrymmen. Köksluckor i en snygg mörkgrå nyans. Kyl/frys, induktionshäll nedfälld i arbetsbänken, ugn och micro, diskmaskin samt fläkt.

Stort, helkaklat badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Vägghängd wc, handdukshängare och tvättmaskin. Här finns även ett frostat vädringsfönster.