BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs

Bergdalsvägen 1

  • 4 rum och kök
  • 115 kvm
  • 6.825.000 kr / Såld
  • 2555
Värdera din bostad

Beskrivning

- Attraktivt gavelläge

- Garage och carport

- Trädäckad uteplats i söderläge

- Fristående vinterbonat hus på baksida

- Attraktivt läge i barnvänligt och lugnt område

- Välplanerade kvadratmeter

- Nära till bussar, skolor och badsjöar

Välkommen till ett välplanerat och trivsamt gavelradhus beläget i ett av populära Björknäs lummiga villakvarter. Mycket fint radhus i gott skick och väl underhållet med nylagt tak (2017). Här välkomnas du av en stor och rymlig hall med en väl tilltagen klädkammare för extra förvaring. I anslutning till hallen ligger bostadens kök utrustat med moderna vitvaror, köksö och gott om arbetsytor. Vardagsrummet är hjärtat i bostaden och har en härlig atmosfär med ett flertal fönsterpartier ut mot terrass och gräsmatta i sydväst. Här finns även den vackra öppna spisen som ger både värme och stämning. På samma våningsplan finns också ett badrum med wcdusch och en rymlig tvättstuga. Övervåningen består av tre rymliga sovrum, en balkong och ett stort, fräscht helkaklat badrum med dusch och bastu.  

Björknäs är ett trevligt område med blandad bebyggelse med såväl äldre som nybyggda moderna villor. Närheten till naturen och ett flertal badsjöar, bland annat Glasbrukssjön med badbrygga och en stor sandstrand - i kombination med närheten till city - gör området populärt och attraktivt. I närområdet finns även motionsspår och Booleden för den som vill vandra i Nackas skogsområden. På promenadavstånd från bostaden når du Björknäs Centrum med ICA, postombud, Apotek, kemtvätt och restaurang.

I Björknäs finns det flera förskolor att välja bland. Här finns också Björknässkolan (F-9) med både friidrottsanläggning och ishall. På ett par minuters promenadavstånd avgår flera olika motorvägsbussar som når Slussen inom 15 minuter. Med bil når du Stockholm City på 10-15 minuter. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.