BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Grusåsgränd 49

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • 5.650.000 kr / Såld
  • 4502
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerat "bostadsrättsradhus" i tre plan i gavel med underbar takterrass i perfekt söderläge och uteplats! Gaveln ger unika fönster som möjliggör att man kan lätt bygga ett fjärde sovrum

HALLEN på nedre plan är rymlig och erbjuder bra avhängningsmöjligheter för den stora familjen. Snygg garderob med skjutdörrar och helkroppsspegel. Påkostat klinkergolv som fortsätter upp i trappan som leder till nästa etage.

GÄSTWC i anslutning till hallen är mycket fräsch med modernt klinkergolv och helkaklade väggar. Wc, handfat och spegel

I ALLRUMMET har man en fantastisk matplats vid ett burspråk som gjord för middagsbjudningar i goda vänners lag. Väggen till köket är riven och ger en mycket härlig öppen planlösning. Fint ljust parkettgolv och ljusa väggar.

I anknytning till allrummet ligger det totalrenoverade KÖKET. Köket är toppmodernt med snygga luckor. Mycket fin bänkskiva med smakfullt kakel ovan. Köket har väldigt bra bänkyta med snygg kökshalvö. Fin köksfläkt och spishäll.
Kyl och frys med integrerade luckor och diskmaskin ingår. Inbyggd ugn.

Under trappen finns ett förråd. Bredvid har man ett stort städskåp

SOVRUM 1 på mellanplanet är rymligt och har fönster mot gården.
SOVRUM 2 på mellanplanet är också rymligt och har både fönster mot gården och i gavel. Här finns det plats att bygga ett fjärde sovrum. Här finns också stora platsbyggda garderober.

Superfräscht, totalrenoverat BADRUM 2 med snyggt klinkergolv och helkaklade väggar. WC, badkar och fint handfat med underskåp. Tvättmaskin och torktumlare ingår. Bra plats för skötbord. Golvvärme ger en härlig känsla.

På övreplan ligger VARDAGSRUMMET med charmigt lätt sluttande tak. Parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet når man den fantastiska TERASSEN i helt perfekt söderläge med sol i princip hela dagen.

SOVRUM 3 på övervåningen har både fönster ut mot terrassen och ett fönster i gavel.

Det övre planet erbjuder också en KLÄDKAMMARE som är rymlig nog att kunna användas som ett EXTRA SOVRUM eller KONTOR.

På framsidan av huset har man en UTEPLATS och ett FÖRRÅD.