BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 52 2tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 2.180.000 kr / Såld
  • 7728
  • 2542
  • 1033
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ska en utmärk och välskött 3a med social öppen planlösning säljas på Vintrosagatan 52. Det som verkligen utmärker lägenheten är planlösningen mellan kök och matplats, här finns verkligen plats för många på familjemiddagar och kalas, 4 - 20 personer.

Ett stambytt bra badrum, generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. En lägenhet var en köpare troligen kommer vilja renovera och sätta sin egen prägel.

- generös social matplats och kök
- närhet t-bana och bussar
- förening med god ekonomi, belåning ca 1 725:-/kvm.
- inglasad balkong

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet har generösa fönster ut mot skogsparti och solens strålar under eftermiddag och mot kvällning skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Utgång till generös inglasad balkong med utsikt mot skogsparti. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Stambytt utmärkt badrum med kaklade väggar. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt badkar. Badrumsskåp med förvaring och spotlight. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge, bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl och frys, ugn, spishäll, samt en spisfläkt.

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkt och rofyllda sovrum. I båda rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Utmärkta inbyggda garderober i ena sovrummet. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.