BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 53, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 4.525.000 kr / Såld
  • 10056
  • 1061
  • 4322
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smakfullt renoverad lägenhet med plats byggt kök, optimal planlösning där varje kvadratmeter kommer till sin rätt och dessutom låg avgift. Ni finner vackra detaljer från byggåret 1929 så som fiskbens parkett och generös takhöjd. Här bor ni i populära SoFo och i en mycket solid förening med en underbar innergård!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängingsmöjligheter i form av hatthylla samt klädkammare. Här finns även plats för kontorshörna om så önskas. I den inre hallen finns även garderober som sväljer en hel del förvaring. Vidare in i lägenheten möts ni av delvis öppen och mycket social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är väl tilltaget med med gott om plats för större soffgrupp, middagsbord samt övrigt möblemang. 

Köket är smakfullt renoverat med noga utvalda materialval och plats byggt av snickare. Här finner ni gott om förvaring bakom köksluckor av ek samt gott om arbetsyta. Här finns fina detaljer som öppna hyllplan och fina beslag. Ni finner all maskinell utrustning så som kyl/frys, kombinerad ugn och micro, fläkt, induktionshäll och diskmaskin. Via en dragdörr från köket når ni ett väldigt mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt hyllplan som har målats i samma gröna nyans som övriga rummet. 

Badrummet är helkaklat och rymligt! Här finns tvättmaskin med arbetsyta, hyllplan, dusch, kommod, spegelskåp, wc och handfat. 

Detta är sammantaget en underbar lägenhet som är inflyttningsklar! Ni bor i en mycket solid förening med låg avgift och med ett fantastisk läge med Nytorget ett stenkast bort och kommunikationer runt knuten.

Lägenheten är registrerad som 1 rok men nyttjas idag som 2 rok. 

Missa inte denna visning!