BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Lagavägen 16

  • 3 rum och kök
  • 4.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Välplanerad och social planlösning 
- Insynsskyddat!
- Balkong mot grönska
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Hus med hiss
- Omtyckt och välskött BRF 
- 2 minuter till tunnelbana 
- Promenadavstånd till naturen 

Nu ges chans att se denna fina bostad på omtyckta Lagavägen! En bostad belägen i ett perfekt läge med närhet till kommunikationer, natur och stadspuls.

Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder ett generöst kök med modern utrustning samt gott om förvaring i över- samt underskåp. Här finns plats för matlagning och härliga middagar med vänner. Vardagsrummet är socialt och blir en naturlig samlingsplats för hela familjen. Härifrån nås bostadens underbara balkong som vetter mot grönska och är insynsskyddad. Njut av solen dess bästa timmar under dagen! Bostaden erbjuder två optimala sovrum med gott om plats för möblering med säng, förvaring mm. Badrummet är generöst till ytan och har bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Utöver garderober i bostaden hör även två förråd till. Detta är ett hem som passar perfekt för paret, såväl som den växande familjen som önskar ett bekvämt och inflyttningsklart boende! 

Brf Rusthållaren är en mycket omtyckt och välskött föreningen som erbjuder grovtvättstuga, cykelförråd och parkeringsplatser för enbart ca 450 kr/mån. Lägg dessutom till en barnvänlig och grönskande gård som flitigt används av föreningens familjer. En mötesplats för både barn och vuxna! 

Bostaden är belägen en kort promenad bort från det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren vid Söderbysjön, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd.

Någon minut från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Populära bageriet Lilla Bagis ligger på torget och är en favorit i området!

Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare genom söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Missa inte denna chans!