BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Prästgårdsgränd 9

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 2.805.000 kr / Såld
  • 5769
  • 718
  • 1639
Värdera din bostad

Beskrivning

Här väntar en nyrenoverad och alldeles underbar 2:a med egen ingång och två uteplatser! 
Hela bostaden har en ljus och snygg färgsättning. Här är det bara att flytta in. Det som också utmärker bostaden är de två uteplatserna som har plats för flera olika sittgrupper. Den egna ingången ger bostaden en påtaglig radhuskänsla. I upplåtelsen ingår ingen mark. Uteplatsen innehas med annan slags nyttjanderätt.

Smakfullt kök med gott om skåpförvaring och en rejäl matplats. Under sommarhalvåret blir uteplatsen på framsidan en förlängning av köket, där ute samlar man gärna vänner för middagar. Vardagsrummet har plats för en stor soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet nås bostadens andra uteplats som sommartid är inbäddad i grönska.
Sovrummet är rymligt och har plats för en dubbelsäng. Renoverat badrum utrustat med bl.a dusch och tvättmaskin.

I Brf Prästgårdsgränd finns ett antal hyresrätter kvar och det här är en av dem som det nu blivit dags att upplåta. Upplåtelsen kommer resultera i ett tillskott till föreningens ekonomi.
Omtyckt BRF där värme, vatten, internet och tv (basutbud) ingår i avgiften.

Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm C på under 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm
https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/
https://vaxer.stockholm/omraden/alvsjo/

Uteplats och hall 
Det som utmärker det här hemmet är den egna entrén och de två uteplatserna. Den väl tilltagna storleken gör att du kan möblera med olika utegrupper såsom solstolar och ett matbord. Här samlar man gärna nära och kära för middagar. Uteplatsen har ett trevligt solläge. I upplåtelsen ingår ingen mark. Uteplatserna innehas med annan slags nyttjanderätt.

Välplanerad hall med gott om plats för ytterkläder och skor. För den som önskar finns plats för garderober. I anslutning till hallen finns en klädkammare som rymmer mycket i kläd- och prylväg. 

Kök 
Underbart kök med med gott om skåpförvaring och en trevlig matplats! Här samlar man gärna familj och vänner för matlagning. Plats finns för ett matbord för 4-6 personer. 

Badrum
Renoverat badrum i bra storlek. Här finns dusch med glasvägg, tvättmaskin, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. 

Vardagsrum och uteplats
Ljust och rymligt vardagsrum som har gott om plats för en stor soffa och TV-möbel. Från vardagsrummet nås bostadens andra uteplats som under sommarhalvåret är helt inbäddad i grönska. Här finns plats för planteringar och en utemöbel.

Sovrum 
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Härifrån har du utsikt över den trevliga uteplatsen.